tisdag 8 december 2020

Veteranen resor

Slösa inte dina pengar: Upptäck våra billiga flygpriser och boka online nu! Hur hittar du billiga resor? Fantastisk semester till bra pris. Boka nu - bestäm dig senare.


Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Billigt Resor med halvpension.

En medlemstidning från SPF Seniorerna. Många överskattar hur bra de ser. Sex av tio 70-åringar skulle få bättre syn med andra glasögon, enligt en ny studie. Resan går över nästan hela den södra delen av Japans huvudö.


Vi får med oss kultur, historia, natur, shopping och storstad när vi bland annat besöker Osaka, Hiroshima, Kyoto, Shirakawago, Mt. Engelsktalande guide är med under hela resan. Vi för-söker att hålla dem i gott skick både när det gäller inredning och exteriört. Allt för att du ska få en bekväm resa och njuta av alla bekvämlighet som finns i de gamla vagnarna.


Vi är mycket nöjda med vårt reseupplägg.

Med direktflyg, övernattningar i Bratislava och buss till Košice så upplever vi smidigt och bekvämt hela Slovakien. Bokningsbekräftelse bör komma inom 1-dagar. Om du har bokat men saknar svar från oss, kontrollera din Skräppost, tyvärr verkar många av våra mail hamna där. Veteranen Resor De planerar för lyckad resa Inga och Ivan Sjunnebo har besökt många plat-ser i världen.


Men frå-gan är om inte senaste resan , den till Sydafrika förra året, var den allra bästa. Trots att Ivan måste använda käpp efter en höftoperation. Egentligen skulle Inga och Ivan Sjunnebo från Lidingö ha gjort den här trippen. RESA Tanken är att hitta det genuina Cypern – men mot slutet av veckan promenerar vi rakt in i öns svenskkoloni. På nedan SPF- resor kan du som individuell medlem boka och erhålla rabatt.


Ni som är reseombud i föreningarna kan boka så kallad ”del i resa ” på dessa resor. Dvs du bokar preliminärt antal platser och erbjuder sedan dina medlemmar att boka dessa resor. Läs mer om hur du som reseombud kan erbjuda ett brett utbud av resor till era. DC-3:an Daisy är en verklig veteran ! Hon har hjälpt till att bygga upp SAS, tjänat väl i Linjeflyg, svenska Flygvapnet samt därefter hos oss i Flygande Veteraner , där hon opererat från Bromma i många år.


Alla resor på ett ställe. Att samverka med veterankort är ett sätt att visa samhällsansvar och erkänsla för Sveriges veteraner - SJ är ett av de företag som engagerar sig! Var du än befinner dig i landet, och vart i landet du än vill åka, så erbjuder SJ rabatt på din biljett.


WWOP är ett företag som arrangerar orienteringsresor världen över i syfte att utveckla orientering och ge orienterare möjlighet att resa och orientera samtidigt. Resan fortsätter sedan norrut, vi tar färjan över Cook-sundet över till Nordön och in i ett vulkaniskt aktivt landskap och avslutar resan i Auckland.

Under resan kommer vi att se fantastiska Sagan om ringen-landskap, glaciärer, vattenfall, fjordar, gejsrar och bubblande gyttjepölar. Kerstin Söderberg är utbildad lärare. Därefter var hon reseproducent med ansvar för resor till bl. Hon har erfarenhet av att leda resor till Mellanöstern, Asien och Latinamerika och pratar spanska och engelska. Vår uppskattade tidningen utkommer med fem nummer per år.


Jag heter Jörgen Tjörnvall och är ägare samt VD för Flygmäklarna och resor har varit mitt yrke de senaste åren. Jag har arbetat med alla typer av resor och flygarrangemang. Min uppgift är att se till att Ni får ut så mycket som möjligt av resan och att allt fungerar till belåtenhet.


Pålitligt, snabbt och bekvämt, kolla här nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg