söndag 25 november 2018

M90 lätt vika ärmar

Fältjackan Lätt bärs normalt med en t-tröja som underplagg och ärmarna får vid behov vikas upp och fästas ovan armbågarna. Fältbyxa Lätt saknar det foder som fungerar som snölås i de vanliga fältbyxorna och blir genom detta lite tunnare vid anklarna. Fälthatt tilldelas vid insatser utomlands som extra skydd mot stark sol. Om jag förstått det rätt så ska man vika upp ärmarna på MLätt visar den kamouflerade sidan utåt. Dock bär anställda soldater och befäl inom Amfbat MLätt med insidan utåt på ärmarna.


M90 lätt vika ärmar

Och nu pratar vi hela kompanier som medvetet väljer att göra det. Mlättviktigt skjorta, tillverkad av polyester och bomull ripstop. Lätt att kavla upp ärmen , knappstängning finns.


Kardborre finns på båda ärmar för att fästa tygmärken. Svensk flagga medföljer som sitter på vänstra ärm. Köp Mfältjacka öken, en rejäl och lätt svensk militärjacka i ökenkamouflage som är tillverkade utifrån svenska försvarets fältjacka tropik beige. Tyget är grundimpregnerat för att stå emot väta. Kraftiga dragkedjor i front och detaljer för ultimat slitstyrka.


Två bröstfickor med dragkedja, två sidfockor med drakedja. Reglerbar ärmvidd och dragkedja som går upp i halsen. Sök bland Armyshopens artiklar direkt på webbsidan.


Vi har det du söker inom militärt överskott, airsoft, militärkläder och camouflagekläder. Ta med eget mini sy-kit vid inryckning med nål, tråd och säkerhetsnålar. Det är stressigt i början när alla skall sy samtidigt och har liten erfarenhet samt att det kan vara ont om nålar och tid. Sen är det ju så enkelt att ska ni leka svensk soldat helt regelrätt så får inte MLätt användas i strid heller.


M90 lätt vika ärmar

Ok jacka men ärmarna var lite kort så jag beställde en med större storlek härifrån. Blev störtnöjd när jackan från Röda Stjärnan var med den tjocka, stoppade huvan. På vänster ärm finns den så vackra blågula fanan och diskret nere i vänstra hörnet (sett framifrån) på tröjan finns en liten hjälm med referens till denna sajt. Tröjan är skapad med de bästa materialen tillgängliga för optimal passform, maximal svett-transport och snygg design. Den är otroligt lätt och känns behaglig på kroppen.


Syftet är att minska risken för blue on blue vid verksamhet där egna operatörer utnyttjar goggles (NVG). MCamo Jacka: den mest populära av Mkläder. Jackans rygg och ärmar är skurna i ett stycke, med en söm mitt i ryggen, där framstycke och ärm möts i raglansöm. Vik in en ärm i taget vågrätt mot mitten av den övre delen av tröjryggen, så att de båda ärmarna tillsammans bildar en vågrät linje över överdelen av tröjryggen. Ta den vänstra kanten av tröjan och vik in den lodrätt mot mitten.


Det ska nu vara ett veck från nacken ända ner till tröjans nedre ände. Finns även Mbyxa Svart. Högsta kvalité Mbyxor, jackor, keps till ett bra pris. Det är kläder som människor, oftast jägare, airsoft spelare, paintball entusiaster som vill smälta in i sin omgivning.


Fältuniform MLätt är precis det det låter som. En lätt version av vanliga fältuniformen. Jackan ser lite annorlunda ut, lite mer som en skjorta, öppen i halsen stängs endast med knappar osv.


M90 lätt vika ärmar

Det finns ett par olika sätt att vika upp skjortärmarna, och ofta behöver man anpassade sig till hur skjortan är sydd. Har man få knappar i manchetten så kan det vara svårt att vika dem allt för tjockt, och har man väldigt vida ärmar så bör det inte vara några problem att rulla dem flera varv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg