söndag 18 november 2018

P3 dokumentär pod

Programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände. Varannan torsdag (ojämna veckor) E-post. Ansvarig utgivare: Şîlan Diljen där inget annat anges.


Här berättar Ida Lundqvist om höstens kommande avsnitt. Att hon under månader manipulerats till dåden. Den som ligger bakom är pastorn i församlingen, tillika mordoffrets make.


Saras röst är utbytt och delar av intervjun har tidigare sänts i Pdokumentär. Han förnekar att det skulle förekommit våld i hemmet och säger att de som påstår det ljuger. Självmordsbombaren på Bryggargatan.


P3 dokumentär pod

Min lista Finns i Min lista Spanarna. Hör känslan, Introvert revansch. Alexander Köll kastar sig utför störtloppsbacken. Det är som Formula utan kaross. Vinner man här blir man odödlig, menar han.


Det styr stora delar av hans liv. När det är som värst kan han inte ens klä på sig på morgonen men nu ska han ta kontrollen över sin sjukdom. Det var en unik företeelse som resulterade i den uppmärksammade dokumentären ”Uppdrag Skomakarligan”. Men dessvärre skulle den positiva publiciteten leda till gruppens fall. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans me Poddtoppen.


Då exploderar två bomber. En stund senare smäller det i tunnelbanan. Bryssel, hem för EU-parlamentet och Natos högkvarter.


Plötsligt bryts morgonsorlet av två bomber som exploderar på flygplatsen Zaventem. Peller PDokumentär ? Du är podcasten Spår någonting för dig! PDokumentär nyhetsspecial om dygnet efter attackerna i Bryssel.


P3 dokumentär pod

För att förstå hur händelser i vår nutidshistoria skapar avtryck och förändrar vårt sätt att leva, måste de sättas in i ett sammanhang. Podd med dramatiska dokumentärer och spännande granskningar. PNyheter Dokumentär.


Senaste nytt i sociala medier och radio. Salemmarschen har ställt begreppen på ända. Föräldrar döms till fängelse med hjälp av diagnosen Shaken Baby Syndrome. I slutet av 90-talet är Dalarna på löpsedlar över hela landet.


P3 dokumentär pod

Flera attentat riktade mot polisen visar sig vara utförda av en tungt beväpnad ungdomsliga. Poddindex kommer varje vecka att presentera en aktuell topplista över de flesta av Sveriges mest lyssnade poddar. Och vem är personen som kallas för Kova? Sverige skakades av det brutala trippelmordet som är ett av de mest uppmärksammade fallen i svensk kriminalhistoria.


För kvällstidningarna blev det här ett av de mest lönsamma sommarmorden någonsin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg