fredag 9 november 2018

Prefab väggelement betong

Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala betongföretag. Ytterväggselement av betong är fördelaktig med hänsyn till fuktvandring, såväl avseende byggfukt som under drift vid normala förhållanden inomhus. En inre betongskiva ger en yttervägg med mycket god lufttäthet.


Väggelementen tillverkas inomhus under noggrann kvalitetskontroll. Det gör att vi hela året runt kan garantera en jämn och hög kvalitet. Betong är ett tryggt materialval, det brinner inte och möglar inte och kräver minimalt med underhåll.

Grundmålning och insättning av fönster kan, som extratjänst, göras redan på fabriken. Vi bygger och utvecklar framtidens flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra olika stomkoncept. Insidan av väggen består av en rollad yta. Vid en betongelemententreprenad upprättas en monteringsplan som ska innehålla tillvägagångssättet vid monteringen t ex arbetsmetoder och säkerställning av.


Vi erbjuder objektanpassad prefabricerad yttervägg i högvärdig betong med olika ytskikt och struktur till industri, kontor, lantbruk och bostäder. Prefab i Tranemo AB och Tranemo G- betong blir Tranemo Prefab AB. Tillsammans är vi 1stycken engagerade medarebetare som tillverkar betongelement i två fabriker i Tranemo i södra Västergötland.


Välkommen till Vimmerby Prefab Betong. Vi är experter på betong !

Vi har lång erfarenhet och en bred kunskap inom betongbranschen. Vi hjälper dig att genom att gjuta, transportera och montera produkter i betong. Bland annat tillverkar vi betongväggar till betonghus, samt betongplintar och plintgrunder. Här, i Bygga med Prefab , finner du kunskap om hur man bygger med betongelement. För dig som är byggherre, arkitekt, annan projektör eller byggprojektledare finns hjälpmedel för att upprätta tidiga skisser och systemhandlingar.


Upp till rabatt i Betong. Missa inte chansen, boka nu! Bohus Betong använder cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig. Den ena byggnaden är inte den andra lik. Höj läng fönster, dörrar, urspårningar mm varierar.


Därför tillverkar vi väggelement efter kundens önskemål och behov. Vi gjuter in smidiga infästningar för takstolar och fönster samt rör och dosor för dragning av el. Vi tillverkar och säljer väggelement och sockelelement till industri, bostäder, lantbruk mm. Fundament, pelare, balkar, bjälklagsplattor, poolväggar samt grundbalkar och bjälklag till Tranemogrunden är andra produkter vi kan erbjuda. Vi kan också erbjuda montage genom underentreprenörer.


Detta ingår dock inte i vår ISO-certifiering. Betong består av san sten, kalk och vatten, alltså naturens egna material som sammanfogas till en stark och miljövänlig möjlighet. Betong tål höga temperaturer och stark kyla, stor tryckbelastning, hårt slitage, motstår vatten, skyddar mot buller, strålning och är formbar.


Vi på Heda skräddarsyr och levererar prefabricerad betong och monteringsfärdiga byggelement med egenskaperna Er konstruktion behöver.

VI-väggar är isolerade enkelelement som består av en bärande innerskiva av betong som på fabrik förses med en fastgjuten skiva av cellplastisolering. På plats kompletteras väggen av en putsentreprenör med en tunnare isolerskiva och puts. Strängbetongs produkter finns registrerade på SundaHus och. Heda Sandwichväggar är prefabricerade och isolerade väggelement i armerad betong.


Kan användas som bärande ytterväggar och utföres i tjocklekar och storlekar enligt önskemål. Mängden isolering kan anpassas för passivhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg