måndag 5 november 2018

Lamputtag vägg

Snygga lamputtag för montering både på vägg och i tak. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Utanpåliggande lamputtag av typen DCL för inkoppling av t. Avsett för utanpåliggande installation på vägg där det inte finns en infälld.


Den innebär också att alla uttag ska vara CE-märkta.

Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet. De flesta elarbeten måste utföras av en behörig. Elko infällt lamputtag för montering på vägg För infällt montage i standard apparatdosa med 60mm fästskruvavstån eller utanpåliggande med förhöjningsram. Ram och centrumplatta av halogenfri termoplast. Med snabbanslutningsklämmor typ Elkonnect för st anslutningar på varje klämma.


Godkänd för vidarekoppling och avgrening. Lamputtag för infällt montage i vägg eller tak. Jordat uttag som ger snyggare installation än bara ett par lösa trådar ur taket.


Allt fler armatur kommer färdigkopplade med kontakt så det är bara en fördel att ha uttag monterade i hemmet.

DCL vägguttag i ELKO Plus lamputtag för vägg. Passar alla ELKO kombinationsramar. DCL betyder Device for Connection of Luminaires, och är en stickpropp och uttag system för att ansluta den fasta belysningsutrustning. Levereras med DCL plugg. Komplett lamputtag för infällt montage i takdosa, jordat.


Diskret grenuttag som enkelt fälls in i bor köksbänk, köksskåp, skrivbord eller konferensbord. Tryck på täckluckan för. Uttaget är avsett för infälld installation i apparatdosa på vägg. Snabbanslutning av ledarna ger. Infällt lamputtag med två jordade 2-poliga lamputtag.


Ojordad Grenpropp 2-väg för lamputtag En mycket smidig möjlighet att förgrena ditt lamputtag från ett uttag till två! DCL-uttag med demoterbar krok BP. Ett klassiskt jordat takuttag för montering på vägg. Kallas på vardagsspråk för hona. Du kommer även att behöva en hane för att koppla till lamputtaget i väggen.


Du sparar ( ) Finns i lager, leverans inom 2-arbetsdagar. Lämpligt som lamputtag för fönsterbelysning. DCL - en ny standard för lamputtag.

Kontrollera din e-postadress. Den passar alla typer av apparat-, kopplings- och takdosor. Renova finns i klassisk vit och svart. Vi har ett lamputtag som sitter på väggen. Nu ska vi sänka taket och tänkte då flytta lamputtaget till det sänkta taket, där lampan kommer att sitta.


Kan jag bara skarva ledningarna i väggens lamputag med en EKK-kabel 3Gmm² och dra den löst till den nya uttagets placering? Kan man använda en vanlig sockerbit till skarven?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg