måndag 19 november 2018

Skidsemester med små barn

Skidsemester med små barn

Specialister på skidresor till Italien och Österrike. Fram till den 15:e september! Skräddarsydda gruppskidresor. Få ett bra erbjudande idag! Pris- och snögaranti på alla destinationer.


Skidsemester med små barn

Boka din nästa skidsemsester här. Barn är ofta modigare än vi vuxna i backen och lär sig snabbt hur skidorna fungerar. Här har vi sammanställt lite tips för att göra planeringen av er skidsemester enklare.


Tips: Vi har även listat alla Sveriges skidanläggningar i vår stora attraktionsbank. Det är en aktiv semesterform där ni upplever och gör saker tillsammans som familj på ett annat sätt, än om ni bara ligger vid poolen. När vårt första barn föddes blev det ingen skidresa tillsammans på flera år. Fredrik åkte med sitt kompisgäng och jag stannade hemma, säger Elisabeth.


Jag orkade helt enkelt inte komma iväg med allt vad det innebar. Efter vårt andra barn började vi båda åka skidor igen, fast vi åkte då separat med våra olika kompisar. Att åka på skidsemester med barn är lika underbart som utmanande.


Gemensamt för många av anläggningarna är barnvänliga skidbackar och skidskola. En skidsemester här bjuder på vackra vyer med slalom, snowboard och skidåkning för både erfarna åkare och nybörjare. Här finns nedfarter för både små och stora barn. Passar perfekt för familjen med små barn då systemet är utformat så att hela familjen kan följas åt oavsett kunskap på skidorna.


Lion Alpins familjehotell Grafenberg Resort passar utmärkt med meter till närmaste liften, bufférestaurang, barnklubb, poolområde och skiduthyrning. Vi har ingen direkt erfarenhet av skidåkning eller fjällsemester förutom några enstaka dagsbesök hos vänner som hyrt stuga. Med över 1instruktörer och bra skidskolor är det nästan en garanti att de små som tidigare inte åkt skidor nu kommer att susa ner för samma backar som äldre syskon eller mamma och pappa.


Självklart kan de även prova på snowboard och barn över år kan testa att åka telemark. Hos oss i Stöten hittar du massor av skojiga aktiviteter för både stora och små. Här mina bästa tips för skidsemester med barn. Nedan delar vi med oss av allt du kan tänkas vilja veta för att din skidsemester med barnen ska bli så lyckad som möjligt.


Skidsemester med små barn

Junior weeks - Passa på att komma till oss under våra Junior weeks. Då får alla barn vara med helt gratis på alla aktiviteter! Tips för en bra skidsemester med familjen! Smarta tips på hur skidsemestern blir små smidig och rolig som möjligt, även när de minsta i familjen följer med ! Det finns perioder under vintern som är mer lämpade för skidresa än andra, av en rad olika anledningar.


Ostefa­n Visa endast Tor. Skidsemester med barn Det är härligt enkelt för barnfamiljer att åka på skidsemester i Sverige, eftersom transporttiden är minimal. På största delen av destinationerna får barnen använda liftarna gratis om de använder en skidhjälm. Med ungefär 1nedfarter och över liftar är det helt garanterat att Åre i Jämtland kan erbjuda skidåkning för såväl stora som små , nybörjare som proffs.


Trots sin storlek fungerar Åre som en perfekt skidort för barnfamiljen som vill åka på en härlig skidsemester i Sverige. Självklart är det jättebra att ditt barn har kul och rör på sig, men du kan minska riskerna för skador i skidbacken genom att vara en klok förälder: Skydda barnets huvud med hjälm och resten av kroppen med bra utrustning och sunt förnuft. Klä barnet enligt lager-på-lager-principen, och håll koll på frusna fingrar. Vi med barn listar de fem bästa skidorterna i Sverige för dig och din famillj.


En härlig skidsemester innehåller inte bara sol, snö och skidåkning. Det krävs även ett härligt och avkopplande boende, god mat, aktiviteter och underhållning. Här hittar du snabbt en skidsemester som passar just er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg