måndag 26 november 2018

Dina hundförsäkring

Vi jämför hundförsäkringar opartiskt - hitta den bästa hundförsäkringen här! ICAs hundförsäkring ger dig den trygghet din hund förtjänar. Köp din försäkring här idag. Vi har schyssta försäkringar till bra villkor.


Det ska kännas bra i magen helt enkelt.

Välj bland två olika nivåer av skydd. Beräkna och teckna gravidförsäkring idag. En kostnadsfri grundförsäkring för den gravida, barn och partner. Med två delar - veterinärvårdsförsäkring och livförsäkring - ger vår hundförsäkring ett skydd för din hund och dig.


Så välkommen att läsa mer om vår hundförsäkring. ID-skydd om någon stjäl din identitet. Om någon obehörig får tag i dina personliga uppgifter kan de använda dem för att till exempel söka och utnyttja krediter, ta emot bidrag, teckna mobilabonnemang, beställa varor eller till och med komma över lagfarten till din fastighet.

Men det här förändrar inget för dig som kund. Välkommen att kontakta ett kontor nära dig! Kärleken till din hund kan inte värderas i pengar. Ett besök hos veterinären kan bli en dyr historia och om hunden blir sjuk eller skadad vill du kunna ge bästa möjliga vård utan att behöva tveka av ekonomiska skäl.


Med vår hundförsäkring kan du och din fyrbenta vän känna er trygga. Gör din hundförsäkring ännu bättre med en livförsäkring. Med detta tillval kan du få ersättning om din hund dör, måste avlivas, blir stulen eller springer bort. Om din hund har sålts, överlåtits, blivit stulen, kommit bort eller har avlidit kan du säga upp din hundförsäkring. Om du av någon annan anledning vill säga upp din hundförsäkring kan du göra det på din huvudförfallodag.


När den är kan du se på ditt försäkringsbrev. Videomöte med veterinär för din hund och katt. Tack vare ett samarbete med FirstVet kan du nu boka in videomöte med en veterinär och slippa åka hemifrån. Vi betalar kostnaden för upp till tre videomöten per år om din hun häst eller katt har en ersättningsbar skada.


En hundförsäkring skyddar din hund om någonting händer. Du blir skyddad mot kostnader som kan uppstå om din hund blir sjuk eller har råkat ut för en olycka. För dig som avlar hundar har vi en speciell valpkullsförsäkring.

Den gör att du kan känna dig trygg med din kull och slipper oroa dig för dolda fel. Djurförsäkring till din hund med full veterinärvårdsersättning livet ut för sjukdomar och olycksfall. Jämför pris själv för att hitta en hundförsäkring som bäst passar dina behov. Vi erbjuder upp till rabatt vid skadefrihet! Oberoende recension med villkor, betyg och kundomdöme.


Läs mer på Sveriges största jämförelsesida för hundförsäkringar. Grunden till din hundförsäkring kallas ofta för en veterinärvårdsförsäkring och ger ersättning vid olyckor och sjukdomar. Dina Hundförsäkring rätt val? Denna delen av försäkringen är viktigt att gå igenom för att säkerställa att du får ett så bra grundskydd som möjligt.


Så mycket kostar det utan hundförsäkring. Det kan även tillkomma medicin, rehab och andra omkostnader som adderas ovanpå kostnaderna. Om du får mediciner utskrivna på recept för behandling av din hund kan du ansöka om ersättning för medicinkostnaderna. I samarbete med If erbjuder Nordea en hundförsäkring i två nivåer: Hundförsäkring och Stor Hundförsäkring.


Du får ersättning för veterinärvårdskostnader om hunden blir sjuk eller råkar ut för en olycka. Du som kund ska inte behöva tänka på om din hund skadade sig under promenerande eller egentligen till följd av en svårupptäckt sjukdom. Det enda du ska behöva bry dig om är din hund.


Detta innebär att din hund är försäkrad från dag ett till det valda försäkringsbeloppet om du nytecknar en hundförsäkring hos oss. Du kan köpa vår hundförsäkring från och med att hunden är sex veckor gammal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg