onsdag 28 november 2018

Kattungar bortskänkes västra götaland

Billigt Bilsemester till Götaland med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Fått påhälsning av oväntade kattungar eller valpar? Kattungar och valpar bortskänkes.


Söta kattungar i Västra Götalands län.

Det finns totalt 1kattuppfödare eller katterier som säljer kattungar på totalt olika orter i Västra Götalands län. Det kan i Västra Götaland vara svårt att hitta den sötaste kattungen av den kattrasen som ni vill till ett bra pris. Har du en kattunge till salu eller är du intresserad av att köpa en katt så har du hamnat rätt. Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från.


Om du fyller i ditt postnummer på sidan inställningar så ser du hur långt bort varje annons är. Tidigare annonser till salu. En maine coons kropp är stor,.

Vår Pärlan fick fyra kattungar den juni, än så länge är eventuellt två st tingande, en hane och. Tagged with: brun, bruntabby, Göteborg, rö Västra Götaland. Långhåriga kattungar till salu från Kr.


Vid inlämning av katt tar vi en avgift på 2Kr. Kattjouren är ett ideellt nätverk som hjälper hemlösa eller oönskade katter. Hästar bortskänkes Västra Götaland. I denna grupp är alla snälla mot alla. Inga dumma diskussioner, Skänk bort eller.


Nu finns instruktioner. Hund i Göteborg — 4annonser. Bortskänkes karta över Sverige. Alla annonsörer Privat Företag. Jämthunds valpar efter jagande föräldrar.


Dom är veckor idag Dom är veterinärbesiktade. Jun Fjorton kinesiska nakenhundar söker ett nytt hem. Det är Polismyndigheten i Västra Götaland som säljer omhändertagna.


Djur bortskänkes i Västra götaland Här ser du alla annonser som bortskänkes och är från Västra götaland och ligger i kategorin Djur.

Vi är ett litet familjärt katteri beläget i Lindome, Mölndals kommun i Västra Götaland Ca mil söder om Göteborg. Vi har några kullar om året. Många saker som lämnas på återvinningscentraler är fullt funktionella och kan användas igen eller lagas. Gör miljön en tjänst och skänk bort det du inte behöver eller leta efter något du kan ha användning för. Vårt mål är att föda upp friska , rastypiska kattungar som är sociala och trygga när de flyttar till sina nya familjer.


Våra kattungar växer upp i vår hemmiljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg