torsdag 15 november 2018

Medryttare sökes stockholm

Medryttare sökes till trevligt s. Allround: 200: 2: 160: Aug: Erfaren medryttare sökes för l. För de som letar medryttare eller medryttarhäst i Norra Stockholm. Sections of this page. Söker en medryttare dagar i veckan till mitt d ponny sto (146cm) p. Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr.

Kolla alla annonser från hundratals. Russ, D-ponny och liten häst. Jag letar efter någon som tycker om att rida ut men kanske även ibland vill rida på ridbanan. Min häst är snäll att rida ut på och tycker att om att komma ut och trav och galoppera lite, han gillar att man pysslar med honom och tar sig tid och klia lite. Söker medryttare till en av mina tre islandshästar.


Erfaren, välmeritera välutbilda lydig, oräd trafiksäker. Rolig att rida både på bana och i skog och mark. Du bör vara van ryttare och gilla pigga hästar.

Hästen står utanför Halmstad km från Halmstad centrum, bussförbindelse 200m från. Söker dig som är 18år, kunnig, oräd trygg och har mycket hästvana. Du ska ha möjlighet att åka ut till hästen 2-dagar i veckan (varav en helgdag).


Kom ihåg att svara på frågorna när du ansöker om att gå med En samlingsplats för oss som. Vallentuna, Stockholm. Han är korsning nordsvensk. Holländskt årigt sto efter atzeka vdl. Vi behöver hjälp med uteridning och dressyr.


Uppstallad på Rastaborg, Ekerö med tillgång till två ridhus, utebanor, fin terräng och bra ridvägar. Du är en ansvarsfull och erfaren hästmänniska med intresse av ett långsiktigt engagemang i en topphäst där du får möjlighet att både utvecklas som ryttare och tävla! Jag söker någon som vill dela häst med mig.


Vi har en pigg fin 19-åring som behöver medryttare ett par dagar i veckan, både uteritt och träning (hoppning och dressyr). Vi har ett eget litet stall i Sorunda, ca km från bussen. Det finns upplyst ridbana och gott om fina ridvägar. Yngre än år så ska förälder eller annan vuxen alltid vara närvarande. Seriösa vuxna medryttare sökes.


Söker främst för motionsridning av friesersto, 19år, 155cm, går LA i dressyr.

Islandshingst - 21år, 143cm, välskolad maxvikt 60kg. Båda lugna, trygga, stabila och välskolade hästar. Ridbana finns och härlig natur. Ingen stallskötsel behövs.


Aktuella dagar som vi söker medryttare just nu är onsdagar och fredagar. Möjlighet till ridning lite då och då utöver dessa dagar efter ök utan kostnad. Om det låter intressant skriv till oss och berätta vad du vill få ut av att vara medryttare. Att vara medryttare på Uddby gård innebär att man en dag i veckan får komma till gården och ta hand om sin egen häst.


Du bör ha några års ridvana, och kunna hantera en häst som inte alltid gör precis som du vill - russen är envisa. Du bör också ha en tydlighet i dina kommandon, och vilja utvecklas tillsammans med hästen. Helhetstänk runt häst, skötsel, sysslor och kostnader. Stall nära Västerås med bussförbindelser. Hos oss är det trevlig stämning och vi stöttar varandra som hästägare.


Priset är per månad för en dag i veckan Skriv berätta lite kort vad du har för tidigare erfarenhet och lämna med ditt telefonnummer. Du måste ha tillgång till bil för att ta dig till stallet. Kan finnas ytterligare en islandshäst som söker medryttare , kanske är ni två som vill rida.


Stallet är beläget i södra Stockholm. Nordens största marknadsplats inom ridning och hästsport. Gratis annonsering med över två miljoner besök per månad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg