torsdag 15 november 2018

Siargao filippinerna

Vi förhandlar så att du slipper. Filippinerna som måttstock, vara ett billigt resmål. Kanske ändras det en aning när fler resenärer hittar dit.


Fastighetspriserna på ön har sedan flera år tillbaka ökat rejält. Men nu börjar allt fler hitta till de orörda lagunerna, stränderna och öarna. Området Cloud på ön håller årligen en internationell surftävling. Nu börjar allt fler hitta till de drömlika stränderna, de orörda lagunerna och den sällsamt tillbakalutade stämningen. Den har en yta på 4km².


Här hittar du flygbiljetter från 7flygbolag som SAS, Ryanair, Norwegian och KLM. Om du bara har koll och följer några grundläggande rå klarar du dig med största säkerhet fint. Högsta punkten är på 2meter över havet. Med lite planering kan du besöka minst tre festivaler under samma resa. Att ta sig hit är inte det lättaste.


Siargao filippinerna

Inga charterbolag opererar i den här delen av världen och du har tur om det går ett flyg varje dag. Hjärtklappning, sömnbesvär och stress höll på att kosta henne livet. Hemska och kraftiga stormar som tar människoliv och orsakar stor förödelse framförallt i landets östra delar. Orkansäsongen pågår vanligtvis från juli till oktober, så den som besöker landet på vintern behöver för det mesta inte oroa sig.


Som sydostasien var förr, ni vet. Ursprungligt, oexploaterat. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti.


Står du på stranden ser du bara hav så långt ögat kan nå. Men det är inte många som hittar hit då det är lite bökigt att ta sig hit. Nu driver hon ett hotell på en paradisö och mår bättre än någonsin. Sanne Sevig, 2 höll på att stressa ihjäl sig och svimmade bakom ratten. Buddha Resort is a beautiful small hotel perfect for surfers and tourist wanting to try surfing.


Kanske det bästa stället i hela världen, och jag har sett mycket av den! De flesta tyfonerna inträffar i perioden mellan maj och december månad och slår i de allra flesta fall mot landets östkust. Ibland drabbas dock även större städer och turistorter av mycket dåligt väder. En ö Sanne då ännu inte varit på. När jag kom hit, när jag satt i en bil från flygplatsen tryckte jag näsan mot rutan och tänkte ”jaha, nu har jag hittat hem”.


Siargao filippinerna

Jag hade inte ens gjort en enda dag på jobbet. Siargao i General Luna. Not only can we help with your surfing ability but we can also guide you to the local spots, it really helps having some local surfing knowledge.


Our philippines surf camp can provide a variety of surfboards, SUPs and kitesurfing equipment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg