onsdag 24 februari 2016

Handbolls vm resultat

Elitserien och Bundesliga och andra europeiska handbollsligor. På den här undersidan hittar du all information alla handbolls EM resultat. Vi bevakar mästerskapet och uppdaterar alla handbolls EM resultat direkt när matcherna är slut med resultat som vi hämtar ifrån EHF:s officiella hemsida. Handbollsligan på FlashScore. Hur fördelas poängen i handbolls EM?


Klicka bara på landets namn i den vänstra menyn och välj din tävling (ligor, cup eller turneringar).

VM Damer live på Scoreboard. I torsdags (januari) startade EM-festen. Danmark nära slås ut i EM. Semifinaler, match om femteplats och match om sjundeplats. Sveriges matcher visas i TV6.


Och kommer att spelas i Japan mellan den november – december. VM live på Scoreboard. Om du söker resultat för andra tävlingar med namnet VM ,välj din sport i toppmenyn eller i kategorierna (land) till vänster.


Här är tv-tider, spelschema och resultat.

Svenska handbollslandslagets matcher visas i Kanal 5. Läs senaste nytt om handboll här. Qatar , som vann silver, det första asiatiska laget att vinna VM -medalj. Qatars framgångar under turneringen – som man arrangerade – omgärdades dock av flera kontroverser. Det troliga formatet är fyra grupper om sex lag, där de fyra främsta lagen går vidare till slutspelet som inleds med åttondelsfinaler och efter det följs upp av kvartsfinaler, semifinaler och medaljmatcher.


Alla matcher kommer att kunna följas via Viaplay. Minami-ku, Nishi-ku, Yatsushiro och Yamaga. Avgjorde VM -finalen på straff – med fem sekunder kvar. Stor dramatik – Nederländerna klart för VM. Men det blev seger mot Ungern – och nu har handbollsherrarna ett jätteläge att ta sig till semifinal i VM.


Man kan inte göra det bättre än vi har gjort, säger Lukas Nilsson. Frankrike besegrade Norge i finalen och blev världsmästare för sjätte gången. De lagen har lottats in i fyra grupper om sex lag, där alla jagar poäng för att ta sig vidare i turneringen. När gruppspelet är över börjar den så kallade mellanrundan, som även den består av ett gruppspel.


Världsmästerskapet inleds den november och pågår fram till den december. Fotbolls- VM är i gång! EM live på Scoreboard.


På vår hemsida hittar du information som till exempel spelschemat för handbolls-VM, resultat , TV-tablå, slutspelsträd och mycket mer.

Självklart kan du också läsa mycket nyheter kring både det svenska herr- och damlandslaget. Och nu vet vi vilka som ska stå för uppdraget. Mellan den 14:e juni - 15:e juli spelas världsmästerskapet i fotboll i Ryssland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg