onsdag 10 februari 2016

Avloppsluftare palema

Estetiska lösningar för alla tak. Se mer om ventilationshuvar här! Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här.


Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik.

Hitta rätt kontakt här! Avloppsluftare plåt Palema. Vid lätt undertak behövs Monteringsbeslag. Huven är ställbar efter taklutning upp till 45°. Kan användas till resp.


Ytbehandlad avloppsluftare i betong. Används vid avloppsluftning genom yttertak. Håltagningen i taket är 1mm i diameter.

Levereras med panna och underbeslag med integrerat flexirör. En avloppsluftare är mycket enkel att montera, något många hemmasnickare klarar av. Välj mellan olika modeller och färger.


Exempelvis finns modeller som är anpassade till tak med lutning. När den är installerad räcker det att kolla den en gång om året så att den sitter fast och inte barr och liknande täppt till. Monteringsanvisningar och andra dokument presenteras på respektive produktsida. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Men för dig som istället vill söka dem per dokumenttyp, presenterar vi dem här. Professionell rådgivning. Alltid med snabb leverans!


Produkten levereras komplett med betongpanna, kragrör och flexirör. Jag tänker mig att ersätta den med en takpanna med hål. Dels finns det denna som verkar vara komplett men den verkar inte ha någon krage som denna har. Måste man ha båda ovanstående?


Stort urval av Takventilation hos Byggshop. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Finns i flera varianter.

Varav färger: Svart. Priset gäller direktleverans från fabriken. Kontakta butiken via mail för fraktkostnad. På Beijer hittar du flera bra produkter från Benders.


Perfekt när du ska lägga om plattorna i trädgården eller behöver lägga nya takpannor på huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg