måndag 15 februari 2016

Roliga skämt om iranier

Du har du kommit till den rätta platsen om älskar du roliga skämt , ordspråk , citat, gåtor eller raggningsrepliker. De roliga skämt är fylld med kvalitetsskämt och är en av Sveriges största online underhållningswebbplats. Vi har många olika kategorier som du vill älska. Vi på redaktionen är varken rasistiska och vi uppmuntrar absolut inte rasistiska handlingar via dessa rasistiska skämt – tvärtemot!


Roliga skämt om iranier

Vi påminner om att vi gör det för att få fram ett leende hos er alla #128578; Rasistiska skämt – 10. En samling traditionella och roliga historier. Lille putte fick en hemmuppgift från sin fröken. Han skulle anteckna de första orden familjemedlemmarna sade till honom.


Imorgon är det din tur, Putte. Här finns alla skämt och roliga historier om och med poliser. Att vara polis är säkert ett fängslande yrke, såvida inte huvudvittnet sitter inne med lösningen. Vete hundan om inte en polishund kommer att ge mig skäll för de här vitsarna. Det gick alldeles för fort det här, sa trafikpolisen till den stoppade bilisten.


Roliga skämt om iranier

De här roliga historierna handlar om idrott och sport. Det finns också skämt och vitsar om idrottsrelaterade kändisar. Sist det knackade på dörren var det två joggare.


De var från Jehovas Fitness. Har inte ett otal fotbollsspelare många tatueringar med tanke på vilken låg smärttröskel flera av dem har? Torrt skämt nummer Hur tillfredsställer man nio av människor? En giraff har en större hals. Webbmastern för AllaRoligaHistorier.


Nisse Nulla om vem av dem som kunde luta sig längst ut genom ett fönster. Plötsligt vann webbmastern och eftersom det var på femte våningen gick det som det gick med stackars Nisse. Alla Roliga Historier använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik.


Information om din användning av vår webbplats används av de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Skämt om kvinnor: Ja, skämt om kvinnor handlar självklart om att driva med kvinnor vilket både är och förblir en rolig sak för män. Det samma gäller skämten om män som är uppskattade av många kvinnor. Vi har tyvärr ingen kategori som heter skämt om män än, men det kommer inom kort! Men jag är för ung för att dö,” svarade Johan.


Om jag är död kräver jag att du skickar tillbaka mig. Sankte Per kliade sig i skägget. Du förstår, det är inte så enkelt det där. Och det blir en massa pappersarbete om vi ska skicka tillbaka någon… Men visst. Dåliga skämt är tråkiga skämt som är så dåliga att de (förhoppningsvis) blir roliga.


Vi har samlat ett stort antal både riktigt dåliga och ganska roliga skämt. Gillar du skämten får du gärna klicka på tummen upp, då hamnar skämten i vår topplista. Behöver du fylla på lagret med roliga skämt att dra för kollegorna i fikarummet eller polarna på hemmafesten? Då har du kommit helt rätt! Här listar vi massvis med roliga skämt och vitsar.


Det är bara att försöka komma ihåg så många du bara kan, så kommer du garanterat kunna leverera en och annan skrattfest. En man kommer hem från jobbet och slänger sig i soffan framför tvn. Efter en stund ropar han till sin fru: - Ge mig en öl innan det börjar! De bästa judeskämten som får dig att skratta.


Det är inte politiskt korrekt men det är verkligen kul. Läs själv här på siden. Nu är det dags att stilla aptiten på humor med matnyttiga vitsar.


Roliga skämt om iranier

Dessutom har vi efter alla smakfulla och smaklösa skämt om mat en dessert i form av hovmästaren-flugan-i-soppan- skämt. Macdonald Trump – ät som en president. Den döda jordnöten hade peanuts ihjäl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg