fredag 26 februari 2016

Mauritius karta

Spara upp till på ditt boende. Boka Hotell i Goa, Indien! Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online.

Nya hotellerbjudanden varje dag! Södra delen av ön, där flygplatsen ligger, har också börjat att få fler turister och växer allt mer. Här breder sandstränderna ut sig, solvarma, mjuka och bländande vita, runt i stort sett hela ön.


Vattnet är kristallklart och klimatet behagligt året om, med varma, tropiska dagar och, åtminstone under vintern (maj–september), svalare kvällar. Mauritius – perfekt för bröllopsresa. Grand Baie är sandstränderna långa och fina, men lite smalare och ibland uppblandade med klippor och stenar. Läs riktiga recensioner - boka nu!


Vilken del av ön som ska få äran att vara din hemvist beror helt på vad du är för typ av människa och resenär.

When you have eliminated the JavaScript , whatever remains must be an empty page. Engelska är officiellt språk, men kreol och bhojupuri är de mest talade språken. Västkusten kan du besöka när som helst och alltid räkna med vackert väder och en del hotell har dessutom uppvärmd pool att erbjuda sina gäster.


Kantade av rakryggade palmer och med ett turkost hav som sakta rullar in. Januari till mars är cyklonsäsong, då regnar det mer och kan komma häftiga stormar, men normalt är vädret bra även då. Men holländarna hittade hit för fyra hundra år sedan, och åt genast upp alla dronter. Nästa herre som regerade här – Frankrike - ville se tjockare blod än fåglarnas flyta över den röda jorden. Du kan inte bara ligga i stolstolen, även om det känns lockande.


Här finns färre hotell och restauranger och naturen skiljer sig markant från övriga delar av ön och du kommer snabbt att märka detta på olika sätt. På en ö med mottot ”Inga problem” och människor vars gästvänlighet är vida kän är det svårt att inte trivas. Denna ranking visande hur passande ett resmål är för att spela golf.


Rankingen baserar sig på ett flertal element, till exempel genomsnittsomdömet för golfklubbar på platsen och antalet golfklubbar klassificerande som bättre än genomsnittet. Medeltemperaturen i luften ligger på runt grader och i vattnet på cirka 25. I Grand Baie i norr finns även nattklubbar.


Taxi är det smidigaste sättet att ta sig runt och relativt billigt. Men allt är inte stran bad och snorkling. Här är nio tips till restauranger, hotell och bästa shoppingen på den gröna ön öster om Madagaskar.

Priserna är låga med västerländska mått mätt men varierar mellan olika platser, en flaska vatten i butik kostar ca 6-kronor. Därmed inte sagt att du ska nöja dig med angivet pris i alla sammanhang. Medlemskap krävs inte. Hitta företag som säljer det du vill köpa genom att söka i kartans sökfält.


Se flygfoton, vägbeskrivningar, fartkameror, sjökort. Portugiser och holländare var först att bosätta sig här, men ön blev senare en fransk koloni då ett mycket blodigt kapitel inleddes. Här ligger de klassiska kritvita stränderna tillsammans med vajande palmer - det låter klyschigt men är samtidigt helt sant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg