måndag 1 februari 2016

Malta väder

Malta bjuder på en skön blandning av kultur, sevärdheter, shopping och lyx. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Boka ditt Hotell på Malta online.


Gratis bokning, fantastiska priser. Se väder och klimat för Malta.

Du kan också se medeltemperatur, vattentemperatur och antal soltimmar per dag för Malta. Normalt väder för säsongen i Valletta, Malta i Malta. Här har vi samlat all information om vädret på våra resmål i Malta , månad för månad. Mer om hotell och våra resor till Malta hittar du under fliken översikt här ovanför.


På Malta är sommaren lång, den börjar redan i mars och slutar inte förrän i november. Klimatet på Malta är ett typiskt medelhavsklimat med långa, varma somrar och milda, korta vintrar. I mars börjar temperaturen att stiga och når i april runt grader dagtid med kallare nätter. Jämför väderprognoser från YR och FMI.


Temperatur, nederbör prognosgrafer, observationer och väderstatistik.

Våren på Malta är kort och det dröjer inte länge innan sommaren drar igång med full prakt på den vackra medhelhavsön. Det väder Malta erbjuder under den korta våren är främst solig och med temperaturer som börjar sträcka sig mot grader. Det säger nästan sig självt att sommaren på Malta är solig och molnfri. För att se hur vädret på Malta skiljer sig från vädret hemma, kan du också jämföra siffrorna måned för måned med motsvarande siffror för Sverige under samma period här: Maltas klimat. Om du vill veta hur vädret kommer att bli de kommande dagarna, kan du även se en väderprognos för Malta med den aktuella vattentemperatur just nu.


På Malta finns varken floder eller sjöar och jordbruket är därmed helt beroende av konstbevattning (regnvatten som sparats). Klimat På Malta råder ett typiskt Medelhavsklimat - somrarna är ofta soliga och varma och vintrarna är milda och regniga. Transfer När du reser till Malta landar du på Maltas internationella flygplats på huvudön. Det klimat som råder på medelhavet ger åtminstone Malta mycket sol och bra väder hela året om.


Under de kallaste månaderna (mellan december och februari) så finns det riktigt varma dagar. Väder på Malta i februari. Nederbörden på Malta i juni ligger på ungefär mm samtidigt som nederbörden i Sverige uppmäts till cirka mm. Den varmaste temperaturen som någonsin uppmätts på Malta i juli är 43º C men vanligtvis ligger temperaturen någonstans mellan 23º C och 31º C så man behöver aldrig oroa sig för Maltas väder i juli. Här får du en året runt överblick över väder och klimat för Valletta.


Det hjälper dig att planera din semester och hitta den bästa tiden på året att resa till Valletta. Se temperatur, medeltemperatur, vattentemperatur, regndagar per månad och antal soltimmar per dag för Valletta. Välj mellan stjärniga lyxhotell, medelklasshotell och lägenhetshotell, på Malta finns allt!


Läs vår hotellguide där du kan hitta ett hotell som passar just dig och dina önskemål – se Hotell Malta. Bygg och anlägg i rätt väder Inom bygg- och anläggningsverksamheten är många moment väderkänsliga.

Med hjälp av SMHI Byggväder kan du planera din verksamhet bättre genom att enkelt se när det är mest lämpligt att till exempel: gjuta, måla, utföra kranlyft eller beläggningsarbeten. Malta är det enda EU-land som helt saknar administrativa indelningar ovan kommunnivå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg