måndag 8 februari 2016

Brunch göteborg

Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Sov ut på morgonen och ta chansen att njuta av en härlig brunch. Brunch Populära ställen för en smarrig brunch.


En dignande brunch med gott kaffe, nybakat bröd och roliga tillbehör är bland de bästa sätten att starta en ledig dag på. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.

Mysigt att bara vara och njuta av alla läckerheter som bjuds upp. At Park ägs av Götaplatsgruppen en av Sveriges ledande nöjes och kommunikations-koncerner som bedriver verksamhet inom restaurang och catering. Nöjeslivet lockar, pulsen ökar. Fisk- och sillbordet har ett brett utbud med bland annat klassiker så som matjessill, gubbröra, varmrökt lax och gravad lax. Hos kockarna i köket kan du plocka av det småvarma.


På Avenyn kan du äta en stadig brunch och därefter ta några korta kliv och snabbt komma till både shopping och sevärdheter såsom Konstmuseet, Universeum, flera konstgallerier och Röhsska museet. Här är fem heta och välsmakande tips för din helgbrunch. Allt du kan tänka dig för en perfekt brunch.

Göteborg växer, är öppet mot världen. Du har gott om tid att njuta av läckerheterna men se till att lämna lite plats åt dessertbordet. Ethels Café - i vår trivsamma miljö serverar vi frukost, fika och brunch ! Våra råvaror har den bästa kvalitén och vi serverar ständigt nya smakupplevelser. HAK på Scandic Europa är en social och lekfull mötesplats med en urban puls, som ett gränslöst vardagsrum för möten mellan här och fjärran och när som helst.


Oavsett om du vill samla ihop kompisgänget för ett grymt söndagshäng, överraska din hungriga käresta eller råda bota på en blöt helkväll, är en amerikansk brunch ett vinnande koncept. Det är bubbel och jos, bulle och bönsalla det är allt på en gång. Boulebar Du må göra x antal varv runt buffén, lika många till baren, ett par till toan och sen några till där du började, men det räcker inte. På Gothia Towers har vi flera mycket populära restauranger.


Tänk på att boka bord i god tid om du vill du äta gott i någon av dem. Varmt välkomna att starta lördagen med gott häng hos oss på Bellora! Släpp loss till tonerna av vår DJ som spelar skön musik, sippa på välkyld hemmagjord Bellini och starta helgen på bästa sätt.


Something Lovely Is Here. Varje lördag på Bellora. Välkomna att uppleva Avenyns pärla. Sov ut, ta en promenad eller gå spa, kom sedan och njut av vår brunch.


Nu under sommaren gör vi ett sommaruppehåll för brunch.

Vi har premiär igen söndag den september. Vegansk brunch i Stockholm Finns det restauranger som serverar vegansk brunch i Stockholm? Här kan du hitta en ny favorit bland vackra miljöer och underbar mat. Att vi serverar världens bästa brunch enligt engelska tidningen The Mirror gör oss naturligtvis både glada och stolta. Vår brunch bjuder på mat från tre olika förrättsbufféer, där kan du hitta något salt, krispigt, köttigt, ostigt och vegetariskt.


Den september är det premiär. Landa i baren efter en lång dag på stan, njut av utvalda viner och cocktails i stilfull inramning. Pooler, bastur, yoga, behandlingar och gym.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg