tisdag 2 februari 2016

Adapter vattentempgivare

Adapter vattentempgivare

Givare av hög kvalitet och system för varje applikation och behov. Köp Givare Billigare här. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Adapter för vattentempgivare.


Adapter vattentempgivare

Praktisk adapter som underlättar montering av vattentemperaturgivare! Den har även en skruv för montering av eventuell jordkabel. Tillverkad av anodiserad aluminium.


Och dom borde ju ändå ha samma värden om det fanns en adapter som Bosse skrev. Det är Biltemas adapter för vattentempgivare. Ja var brukar man sätta givaren till en extern vattentempgivare.


En adapter på övre kylarslangen är ju en enkel väg men knappast speciellt. Vattentemp adapter för givare. Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster.


Har en adapter att sätta på kylarslang men är osäker på vilken slang man ska sätta den på. Ska montera en vattentempgivare. Slangadapter som monteras direkt på kylarslangen.


Finns med olika gängor för både vattentempgivare och kylfläktstermostat. Hos oss får du alltid Bra service - Bra priser - snabb leverans! Mishimoto är världens ledande företag inom kylningsprodukter.


DDESIGN - Din motorsportbutik på nätet. Mått: Sensorhus för 18mm kylarslang. MD11AQ 3344KAD4Temeraturgivare till motor. FORD FIESTA (I - III) 1. Undrar du vart skall den kopplas in ? Det står på kylaren men det är ju givet. Fick med en adapter så den blev runt m12.


Adapter vattentempgivare

Har inte mätt upp det helt då jag inte har tillgång till gängmätare. Vart skall givaren kopplas in ? Denna adapter passar vattenslangar med en invändig diameter på 32mm. Kundvagn st Totalt kr. Logga in för att hämta en sparad kundvagn. Alltid supersnabba leveranser!


Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg