fredag 19 februari 2016

Bortskänkes malmö

Behöver du något eller vill du bli av med något? Bortskänkes i Malmö Med Omnejd has 4members. Prylar bortskänkes gratis! Bra för miljön och plånboken! Många saker som lämnas på återvinningscentraler är fullt funktionella och kan användas igen eller lagas.


Gör miljön en tjänst och skänk bort det du inte behöver eller leta efter något du kan ha användning för.

Att någon skulle skänka bort en häst låter kanske lite konstigt, men helt ovanligt är det inte. Hästen har kanske blivit lite till åren, är svåriden eller så har ägaren inte tid eller råd att hålla hästen. Det finns också många pensionerade travare som är gratis eller går för en billig peng.


Hitta allt som bortskänkes på Blocket. Denna guide hjälper dig att finna saker som skänkes bort av både privatpersoner och företag i den staden du bor. Bytes mot två st havredryck och finns att hämta i centrala Malmö #128578; skicka PM vid intresse! Nyinflyttad i Malmö sedan ett par dagar till en tom lägenhet.


Söker allt möjligt men just mest akut med köksprylar.

Så har någon något de vill bli av med så tages det emot med stor tacksamhet I stort behov av galgar med. Gammalt slagbord och stolar bortskänkes mot hämtning. Sveriges största loppis i mobilen. Möbler bortskänkes i Skåne Här ser du alla annonser som bortskänkes och är från Skåne och ligger i kategorin Möbler.


Om du fyller i ditt postnummer på sidan inställningar så ser du hur långt bort varje annons är. Piano bortskänkes mot avhämtning! Fungerande och har en fin klang, men behöver troligen stämmas. Det är ett mycket tungt piano, så du måste ha rejält med bärhjälp. Någon medlem som behöver antennmaterial för vårens och sommarens projekt?


Sverre Fedrum skänker bort två antennmaster, meter höga. Join this group to see the discussion, post and comment. Tång, vedhake, borste och skyffel upphängt på golvstativ.


Avhämtas i Slottsstaden, Malmö. Allt av svartlackerat järn. Hon är lös i lägenheten men skuttar snällt in i sin bur för att äta och gå på sin toalåda.


Två stycken sängar i mycket bra skick bortskänkes. Hemnes säng med stomme, resårbotten och bäddmadrass.

Sängram, tillhörande ribbotten och en nästan ny madrass av hög kvalitet. Vi hjälper ej till med. På denna sida tillåter vi endast BORTSKÄNKESANNONSER!


On this page we only allow GIVE AWAY-POSTS. Sänd privat meddelande. Snygg och dekorativ möbel. Säng (140x200cm) från Ikea inkl. Kuddar, täcke och sängkläder ingår ej.


Hämtas imorgon tisdag. Bevaka Svara Nytt ämne. Panelen är oanvänd och inplastad. Mat bortskänkes Malmö heter gruppen där både råvaror och rester hittar nya ägare.


Att matsvinn är ett angeläget ämne för många visade sig snabbt. Villkoret är att ni kommer och hämtar det och tar alltihop på samma. Ett av skåpen har original hyllinsats.


Vi är Malmö – och vi har alltid våra cyklar. Stort kassaskåp som låses med nyckel. Den blir en dubbelsäng när man viker ut den.


Den är från USA från början och har tvättbar klädsel. Fint piano bortskänkes !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg