söndag 21 februari 2016

Bemanningsföretag socionom

Vi har lång erfarenhet av långsiktig och framgångsrik bemanning. I Norden råder det brist på socionomer och belastningen på socialtjänster ökar. Hitta rätt socionom med Dedicare. Oväntade behov och personalbrist kan uppstå med kort varsel, antingen på grund av oförutsedda bortfall eller genom en växande arbetsbelastning som helt enkelt kräver fler utbildade socionomer. Agila är ett bemanningsföretag specialiserat på socionomer Agila har ett omfattande nätverk av aktiva socionomer och erbjuder bemanning inom samtliga yrkesområden.


Vi är extra duktiga på uppdrag inom socialtjänsten, särskilt inom individ- och familjeomsorg, där vi bland annat erbjuder socionomer för uppdrag som socialsekreterare, handläggare, arbetsledare och chefer.

Youmi är bemanningsföretaget för socionomer och läkare som står för ömsesidighet. Det innebär att vårt uppdrag är att tillfredsställa våra uppdragsgivares behov av socionomer och läkare, såväl i det korta som i det längre perspektivet. I vår verksamhet strävar vi efter att skapa långsiktiga relationer och att bidra till välfungerande arbetsplatser. Vi vet hur viktigt det är att få snabb hjälp, samtidigt som du kan lita på att vi matchar rätt konsult till din verksamhet. Nyligen gick bemanningsföretaget e-Quality ihop med Socionomuthyrning och bildade verksamhetsområdet NGS Socionom och det gör att vi har breddat vår verksamhet inom socialtjänst.


Vi är otroligt glada över att Socionomuthyrning blir vårt ansikte utåt. Välkommen till vår nya hemsida som vi hoppas ska vara lättnavigerad för dig. Vi är ett bemanningsföretag med människan i fokus.


Som konsult hos oss är vi måna om att du får den tid och uppskattning du förtjänar.

Vi erbjuder en utbildningspott för att våra konsulter ska kunna hålla sig uppdaterade inom sitt område. Vår områdeschef för socionomer har själv arbetat inom socialtjänsten. Dedicare, Agila, Humana, Adecco och YOUMI är de populäraste bemanningsföretagen för socionomer inom socialtjänsten. Vilka bemanningsföretag vill socionomerna arbeta för eller rekommendera till en annan socionom ? Dedicare är det klart populäraste bemanningsföretaget för socionomer , följt av Humana, Adecco, Agila och YOUMI. ARBETA PÅ SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATS FÖR SOCIONOMER.


Ett av våra mål är att vara Sveriges bästa arbetsplats för konsulter inom socialt arbete. Vi vill att du som arbetar hos oss ska trivas och må bra på jobbet. Hos oss får du rätt förutsättningar för att både göra ett riktigt bra arbete och få balans i livet. Socionomkonsulter har traditionellt sett ofta använts för att fylla vakanser och avlasta vid arbetstoppar, men erfarna konsulter kan många gånger även stötta chefer, agera mentor och analysera socialtjänstens organisation och arbetssätt.


Arbetar du i dag som socionom , beteendevetare, psykolog, handläggare eller behandlingspersonal och är på jakt efter nya utmaningar med större frihet? Kontakta oss idag så berättar vi mer! Socialpoolen är ett bemanningsföretag inom socialt arbete. Vi hyr ut socialsekreterare, enhetschefer, verksamhetschefer, utredare m. För er söker vi personal genom vårt breda nätverk av bemanningsföretag , rekryteringsföretag, konsultförmedlingar och fristående konsulter.


Bemanningsföretag Socionom. Ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag , specialiserade på vård och social omsorg. Vi bemannar hälso- och sjukvården i både Sverige och Norge.

Den bilden ger också den nationella samordnaren för den sociala barn- och ungdomsvården, Cecilia Grefve, som konstaterat att socialtjänsten inte lider brist på pengar, utan på socionomer som vill arbeta där. Ledstjärnan för oss är att utforma konsulttjänster som går hand i hand med den aktuella utvecklingen inom socialt arbete. Socionomkraft är inget renodlat bemanningsföretag , utan snarare en unik verksamhet vars strävan är att skapa ett gott förvaltarskap av duktiga socionomer som vill utvecklas och som vill bidra till yrkesutvecklingen.


Klara är det nya namnet för Rent a Doctor, Rent a Nurse, Rent a Socionom , Care Team, Elevhälsa och Resursteamets logopeder. Vår idé är att ledsaga människor som hamnat utanför den ordinarie bostadsmarknaden till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg