torsdag 11 februari 2016

Duka tallrikar

KitchenTime är köksredskapsbutiken på nätet där du hittar allt för ditt kök till bra pris. Alltid fri frakt vid köp över 3kr, dagars öppet köp och snabb leverans. Vi har hela Kosta Bodas sortiment. Fri frakt och snabba leveranser.


Fynda bland hela Kosta Bodas sortiment Online.

Upp till rabatt på utgående sortiment. Från inköpsresor över hela världen har vi hämtat inspiration till våra vackraste serviser. Här har vi samlat tallrikarna ur serviserna Ocean, Vera, Bianco och Indigo från DUKA. Se bilder och priser för köp online hos återförsäljare till varumärket. Det är en blandning av stora tallrikar till små assietter.


Kuverttallrik med bröd placeras till vänster om gafflarna. På tallriken läggs eventuella bestick, som t. Förrättsbestick: Längst ut, med knivbladet inåt, mot tallriken.

Att ett vackert dukat bord bidrar till måltidsupplevelsen är ingen hemlighet, och att porslinet oftast utgör kärnan av konstellationen är näst intill en självklarhet. Därför klappar våra hjärtan lite extra för just porslin och tallrikar. Från frukostflingor till middagar med tända ljus.


Duka bordet i din stil. Vårt utbud av tallrikar och skålar täcker alla behov. Här kombineras praktisk funktion med stil, så att ditt bord alltid har din personliga prägel.


Vare sig du vill ha en uppsättning stadiga mattallrikar, ett specifikt tallrik set eller en klassiskt servis i vitt och blått porslin så finner du det här. Soppskålar, tefat, runda, rektangulära och avlånga tallrikar – vad du än behöver så har vi något för dig. Allt du behöver för att duka fint, vara på utflykt och ha kalas i trädgården. Här hittar du muggar och glas för alla tillfällen, tallrikar som passar till små och stora hushåll.


Porslin behövs ju inte bara för att lägga upp en ordentlig måltid vid ett dukat bord. Skålar och tallrikar behövs ju också för att servera snacks till filmkvällen, eller att packa ner för en okonventionell och lite trevligare picknick. Botanisera bland produkter från Dekohem, Iittala, QUOD och DBKD med flera.


Att duka och göra fint på bordet förhöjer måltiden. Hitta färg och stil bland porslin och bruksföremål och skapa en vacker dukning. Använd material som krockar och blir spännande tillsammans!


Nytt porslin eller gammal servis, nya vinglas och gamla tunna vintage glas, allt går att kombinera.

Bland Mateus karaktäristiska tallrikssortiment återfinns ett brett utbud av keramik i olika former, storlekar och färger. Muggar, koppar och fat i porslin. Engångsmuggar hittar du bland Dryckesbägare i kategorin Take away. Innan desserttallrikarna placeras ut ska samtliga tidigare tallrikar dukas av.


Vid buffé kan du avstå från att placera ut några tallrikar direkt på bordet. Fyll på kökshyllan med nytt porslin och få känslan av att ha gjort en stor förändring när du dukar bordet till fest eller vardag. Med nya tallrikar , glas och servetter som passar ditt övriga tema fixar du en dukning som känns fräsch och inbjudande. Oavsett om det är vardag eller fest, servera middagen på fint porslin. Handla tryggt på jotex.


Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg