tisdag 2 februari 2016

Assyriska göteborg

De tog för sig och var respektlösa på plan trots sin unga ålder samtidigt som de visade på en stor mognad och professionellt beteende utanför planen. Testa en premiumsida på hitta. Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.


Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Assyriska Distriktet i Göteborg är en ideell förening. Låt barnen springa runt och leka.

Njut av att delta i eller titta på en härlig fotbollsturnering. För ett blomstrande community LÄS MER. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.


Välkomna till friskvårdsdag full av aktiviteter. Din sökning på assyriska föreningen göteborg gav företag och du har nått slutet av. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Vi hämtar informationen.


Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara.

Avgång från Jönköping sker kl från rosenlun Be there, helst halv 8. Första träningen blir av vid 11. Sen lite käk samt teori snack från ABK:s tränare och efter det runt 5-kommer det spelas en match mot dem. Du finner några exempel på avtal i rutan till höger som nedladdningsbara filer.


I Göteborg har vi ett antal undertecknade IOP-avtal. Om du vill läsa mer om det juridiska utrymmet som Göteborgs jurister har tagit fram för IOP-avtal hittar du även sådan information till höger på sidan. Nu väljer Svenska spel att stoppa allt spel på klubben efter att man upptäckt avvikande oddsrörelser i lördagens förlustmatch med 4-mot Onsala. AKF planerade att ha sitt styrelsemöte under den tiden i Göteborg samt vi planerade också att ha en föreläsning i samarbete med föreningen av Adad Baranto som är överläkare i ortopedi och ryggkirurgi. Skolinspektionen har också invändningar mot skolans uttalade ambition att använda “skolans val” till “den assyriska profilen”.


Eller mer konkret ska skolan ge eleverna en timmes “modersmålsundervisning” per vecka samt en timme assyrisk historia, kultur, sång och dans. Terrafem Göteborg är en lokalförening till Terrafem. Men jag tror att fler kommer känna till oss i år.


Det är ju Blåvitt, Häcken, Gais och ÖIS. En man i 45-årsåldern, från Jönköpings kommun, sitter häktad efter att ha misshandlat en kvinna vid flera tillfällen. Kvinnan fick revbensbrott. Göteborg – som kom med ett till stora delar ordinarie lag – hade visserligen mycket boll, men de farliga målchanserna var inte så många till en början.


Vi står enhälligt bakom förbundsstyrelsens fördömande av Dawronoye gruppen Vi fördömmer miliserna Assayish, PYD och MFS angrepp på assyrierna i Syrien.

Jag gratulerar det assyriska folket i Göteborg och dess föreningar speciellt föreningen i Västra Frölunda för investeringen i Bockabergsgården. Denna insats kan verkligen ge en ljusare framtid för assyriska barn och ungdomar. Hoppas att många fler engagerar sig i de verksamheter och aktiviteter som kommer att bedrivas i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg