fredag 5 februari 2016

Fallhöjd trysil

Lågpriser på hotell i Trysil. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Upp till rabatt i Trysils. Sista minuten-erbjudanden.


Fallhöjd trysil

Trysil som ligger nära den svenska gränsen drivs av Skistar. På toppen kan du se till både Branäs och Idre. Det fuktiga klimatet som resulterar i mycket nederbörd gör också att det kan bli väldigt kallt här. Trysilfjellet är en alpin turistdestination i Trysils kommun i Norge.


Skidområdet består av pister och liftar (varav sju stolliftar, där fem av dem är sexstols-expressliftar), indelat i fyra byområden i ett hoplänkat lift- och pistsystem. Den längsta pisten är kilometer, högsta fallhöjden är 6meter. Med högsta fallhöjden på 6meter är detta möjligheternas fjäll, med nedfarter och aktiviteter för alla.


Det finns olika barnområden med liftar, pister och aktiviteter. Här är också starten på några av de bästa nedfarterna i Trysil. Liftarna på södra sidan, dvs Turistsenteret, Høgegga och Skihytta, stänger oftast lite tidigare på säsongen än till säsongsfinalen. Att hyra skidutrustningen i Trysil , Norge är en enkel sak när man vet vart man ska. Vi har de bästa butikerna med skiduthyrning i Trysil listade nedan.


Trysil Tre timmar med bil från Oslo, upptryckt mot den svenska gränsen, ligger Trysil. Detta är Norges största skidort, om man räknar till antalet liftar och pister. Här har skidindustrialiseringen inte gått lika långt som i Sälen, några mil bort. Dessutom får du mer fjällkänsla och bättre fallhöjd i Trysil.


Fallhöjd trysil

Fyra liftar är öppna på Trysil Turistsenter och två på Trysil Höyfjellssenter. Minst km nedfarter och minst 6m fallhöjd under perioden dec – säsongsslut Garanterar skidåkning mellan Trysil Högfjällcenter och Trysil Turistcenter. Freeride sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Trysil består av fyra sammanhängande skidområden.


På båda sidor av fjället ligger lyxiga, moderna hotell med både lägenheter och hotellrum samt ba spa och flera restauranger. Flera år i rad har Trysil utsetts till Norges bästa skidort på World Ski Awards. Trysil slalombacke i Norge. Läs riktiga recensioner - boka nu! Fakta, pistkarta, fallhöjd , skidväder, snödjup, bilder, webbkamera, karta och mer.


Går mellan Trysil Turistsenter, Trysil Høyfjellssenter, hytteområdene och Trysil sentrum. Skandinaviens största alpindestinationer, med fjäll som påminner om ställen längre. By marknadsförs därför som att vara ett allsidigt område, men att också inneha destinationens mest utmanande skidåkning.


By innehar Sveriges högsta liftburna. Eftersom att trysil ligger så ensamt och inte skyddas utav några andra berg så blir hela kalfjället bara is så fort det börjar blåsa lite, vilket det gör väldigt ofta. Detta gör att det väldigt sällan finns öppna ytor som är mjuka. Totalt finns cirka liftar och mer än kilometer skidbackar som utgår från tre sidor av fjället. Orten är populär bland familjer och har en uppskattad skidskola.


Fallhöjd trysil

Boka en skidresa till Sälen. SkiStar erbjuder skidresor och skidsemestrar till svenska Sälen! Här finns härlig skidåkning för såväl barnfamiljen som den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg