torsdag 18 februari 2016

Farang streama

På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis - utan bindningstid! Tio år efter hans försvinnande söker hans tonårsdotter Thyra upp honom.


Farang streama

Hennes närvaro blir en väg ur isoleringen, men innebär också en risk för upptäckt, och snart är både Rickard och Thyra i fara. I Sverige så kan du se serien via streamingtjänsten CMORE. Svenske Rickard lever ett tillbakadraget liv i halvkriminella kretsar i Thailand. Efter ett uppmärksammat bankrån lämnas Rickar som spelas av Ola Rapace, utan valmöjligheter. Han tvingas fly Sverige och överge sin familj för att börja om på andra sidan jorden.


Rickard (Ola Rapace) är en före detta kriminell som efter att ha vittnat mot sina kumpaner lever i Thailand med skyddad identitet. Tio år senare söker hans tonårsdotter Thyra upp honom. Serien är dessutom riktigt snyggt filmad och bjuder på en massa stämningsfulla scener och miljöer. Tyvärr blir den mellan varven lite väl styltig och krysta i det stora hela tycker jag dock att den fungerar.


Nedan listar vi plattformer där du kan streama film gratis, men som inte stödjer den som bryter mot lagen. Här kan du streama lagligt gratis! Viaplay – För dig som läser Filmtopp. Här finns allt från storfilmer till smala favoriter och en hel del bra serier.


Ola Rapaces spelar Rickard som valde att lämna sin familj och fly landet efter ett uppmärksammat bankrån. Här hittar du roliga komediserier, spännande thrillers och romantiska kostymdraman. Se de bästa serierna på TVPlay. Alla avsnitt när du vill, bara på C More.


Inspelningen bestod av maratonlånga dagar i 40-gradig värme, som blev än mer utmanande då monsunsäsongen slog till med dunder och brak mot slutet och gjorde arbetet till en riktig utmaning. I filmteamet ingick både svenskar och thailändare. Farmen och Torpet på TVPlay!


En del menar att det härstammar från ordet français (franska) som thailändarna uttalade som farangset. En annan teori är att det från början var är ett låneord från persiskan där farang som betyder franker (germanska folkstammar runt floden Rehn) istället. Ola Rapace och Louise Nyvall spelar huvudrollerna i denna dramathriller, där en pappa och hans dotter försöker hitta vägen tillbaka till varandra genom ett kriminellt skuggland på Thailands bakgator. Thyra som karaktär är spännande, en överlevare så som sin far. Rapace är perfekt i sin roll och lär inom kort pryda hälften av tidningsomslagen vid kassan i din närbutik – han har åldrats väl och presterar bäst av samtliga skådespelare.


Farang streama

Kommer säkert senare på någon tv-kanal. Vill du se den medan den är ny utan att skaffa C more så finns det ju ful- streams alternativ. Se hela programmet och mycket mer på TVPlay! Hoffa drömmer om att bli en Svensson - och helst en lyckad sådan.


För att förverkliga drömmen startar han en målerifirma tillsammans med barndomskompisarna. Farang - streama hela säsongen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg