tisdag 28 juni 2016

Alex och sigge

På Boozt hittar du över 6märken. Upptäck säsongens trender och nyheter på Boozt. Hitta din style hos oss. Vi har många fina styles! Välj ut säsongens snyggaste styles!


Alla som vill får GÄRNA bidra med information om avsnitt, teman eller personer som hör till podcasten. Tanken är att vi tillsammans ständigt bygger på. Saknas det information eller är något felaktigt? Varför inte lägga till det själv? Klicka bara in på respektive avsnitt och sedan på pennan eller redigera.


Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast som publiceras en gång i veckan. Potentially the creepiest actor in the worl but not used! Med lösryckta citat tyckte de sig underbygga sin tes att det är fullkomligt irrelevant att dra paralleller mellan en fiktiv tv-serie och verkligheten.


Det både är högt och lågt, allvarsamt och humoristiskt”, säger Sigge. Detta var väntat och inget som vi blev förvånade över, säger Perfect Days VD Felicia Lagerwall till Breakit. Alex och Sigge : Detta krävs för att vi ska vara ”elaka” mot folk. Innehållet i podden är skapat av Perfect Day Media och inte av, eller tillsammans me Poddtoppen.


Följ ämnet för att uppdatera dig i. Och jag tyckte mycket om dom alla tre. Jag har läst en bok tidigare av Sigge Eklun In i labyrinten, och den tyckte jag väldigt mycket om. Schulman, även skrivet von Schulman och Schulmann, är ett efternamn som i Norden har sina flesta bärare i Finland.


Alex och sigge

Många med namnet tillhör en finländsk-svensk adelsätt av balttysk härkomst, men namnet bärs också bland annat av svenskar med judiskt ursprung. Vanligtvis är kasinoreklam inte mer sofistikerad än att någon Frank Andersson-typ skålar vid en pool. Inte ens Sigge och Alex själva låter som podversionerna av Sigge och Alex i verkligheten. De har gett sina karaktärer tydliga drag, ett par som leder och följer varandra i en slags fint regisserad dans.


Mycket som knyter an till podden. Så hur funkar det att flytta podden till en scen? Oavsett vad väntar en hisnande resa genom skratt och sorg, nöd och lust, tid och rum. Här har vi guldkornet från pod avsnittet där Sigge berättar om vår allas vän Leif GW Persson.


Alex och sigge

Ni kan hitta hela podcasten här. Han undervisar även modern dans, balett och jazz. Bitvis är det väldigt underhållande, med roliga -klipp och spaningar om hur debattprogram förändrats till Alex skräckfyllda tonårsminnen av en mamma med ”mycket kön” under morgonrocken och en pappa med förstoppning.


Ibland är det Alex som skriver, ibland är det Sigge. Varje vecka, år ut och år in. Skriv ner din mejladress och anmäl dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg