torsdag 16 juni 2016

Clas ohlson ramar 50x70

Billiga ramar med bra kvalité och snabba leveranser. Se alla våra ramar här. Kvalitetsram online m. Bästa servicen och utbudet, välkommen! Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli.


Clas ohlson ramar 50x70

Gör årets bästa fyn köp online nu! Våra ramar och bildhållare låter dig rama in detaljer såväl som porträtt och landskap, i färgglada eller milda svartvita skalor. Med en träram i vitt eller svart blir det bilden som får ta för sig och som sätter känslan. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Använd en syrafri passepartout när du ramar in ett porträtt eller en annan bild för att ge den ett proffsigt och välarbetat uttryck. Med en passepartout lyfter du fram motivet i bilden och får den att synas bättre. Det vanligaste är att passepartouten har snedskurna kanter för att ge maximal effekt.


Clas ohlson ramar 50x70

Dessa prisvärda ramar är av hög kvalité och har en smart konstruktion vilket gör det enkelt att montera ramen. Bevara en viktig händelse eller bild i en fotoram. Skapa kollage med flera ramar i olika format. Fotoram i klassisk stil med en spännande retrokänsla. Ramen har en nött profil i vitt med en snygg guldkant nä rmast motivet, med sin neutrala design och färgval är detta en ram som passar i nästan alla miljöer och till alla typer av motiv.


Kan hängas horisontellt eller vertikalt för att passa ditt utrymme. Anpassade i storlek för att hänga flera tillsammans. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.


Passepartout medföljer. Om du fortsätter samtycker du till vår policyförklaring. Genuint hantverk, enastående kvalitet och sofistikerad design. Allt du behöver när du behöver det.


Besök oss i butik eller på ClasOhlson. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Jättefin tun ram , med praktiska lösningar för bakstyckets fäste i ramen. Inga små metallflikar man kan skära sig på. Snyggare färg än andra ramar , exempelvis de som har laminerade ytor.


Dock små fläckar på ramen , som antagligen orsakats pga smuts i produktionen, dock inget som syntes när den hängdes på väggen så vi reklamerade. Finns i tre klassiska modeller i Svart, vit och ek. De flesta har idag många lite billigare ramar , posters, kuddar, gardiner med mera och byter ofta.


Förr var det mer så att man köpte en ram i exempelvis storleken 50xoch hade den för alltid. Träram med glas, vit syrafri passepartout (missfärgar inte bilden) och MDF-bakstycke. Ramen kan användas liggande eller stående, beroende på vad som passar motivet bäst. Innermått för passepartout: B39xHcm. Frontskydd av plast gör ramen säkrare att hantera.


Olika väggmaterial kräver olika typer av fästbeslag. Använd beslag som passar väggarna i ditt hem, säljes separat. Rama in dina bästa fotografier och fyll en vägg med fina minnen. Du sätter enkelt en personlig prägel på väggen hemma genom att kombinera posters med och utan ram tillsammans med speglar i olika former.


För en sammanhängande känsla kan du använda färgerna i väggmotiven som utgångspunkt för resten av inredningen. Har du några fina familjebilder eller semesterbilder som bara ligger i byrålådan, varför inte hitta en fin ram hos oss och rama in bilden för att kunna skåda den på byrån eller vid sängbordet. Hos JYSK hittar du en rad dekorativa tavlor och ramar till hemmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg