fredag 13 maj 2016

Bortskänkes göteborg

Bortskänkes göteborg

Bortskänkes i Göteborg. Allt som skänks bort i Göteborgsområdet med omnejd. Behöver du något eller vill du bli av med något?


Bortskänkes göteborg

Om du fyller i ditt postnummer på sidan inställningar så ser du hur långt bort varje annons är. Prylar bortskänkes gratis! Bra för miljön och plånboken! Hitta allt som bortskänkes på Blocket.


Denna guide hjälper dig att finna saker som skänkes av både privatpersoner och företag i din närhet. På sajten har jag funnit flera prylar som t. Kommunal, Östra Göteborg. Här kan du köpa begagnat byggmaterial såsom fönster, dörrar, garderober, takpannor, wc-stolar med mera.


Att någon skulle skänka bort en häst låter kanske lite konstigt, men helt ovanligt är det inte. Hästen har kanske blivit lite till åren, är svåriden eller så har ägaren inte tid eller råd att hålla hästen. Tre kattungar bortskänkes till djurvänner. De är rumsrena och avmaskade. Alla tre är nyfikna, sociala, busiga och älskar att gosa.


Hejsan alla glada människor som vill göra andra glada genom o skänka det som bara dammar hemma hos er:) Den. Mitt hem är djur- och rökfritt. Endast BORTSKÄNKES i Majorna ( Göteborg )! Här i denna gruppen SKÄNKER vi endast bort saker!


Byten,försäljning och efterfrågan får. Skön soffa av modellen Göteborg från IKEA bortskänkes mot avhämtning. Soffan är ca år gammal men fortfarande helt ok.


Hämtas innan ca 12:imorgon Söndag annars blir det tippen! Många saker som lämnas på återvinningscentraler är fullt funktionella och kan användas igen eller lagas. Gör miljön en tjänst och skänk bort det du inte behöver eller leta efter något du kan ha användning för. Alla möbler är använda men i sjysst skick.


Möblerna finns på på Sommarvädersgatan i Biskopsgården och bortskänkes mot hämtning där:) Jag skickar bilder på alla grejor. Bara att kontakta mig. Färsk ved bortskänkes. Mest al men också lite björk. Mestadels sågade kubbar (c:a cm) men även lite tunnare meterved.


Veden finns cirka meter ifrån där du kan parkera med bil och släp. Backe med några meters höjdskillnad. Ring för att boka hämtning, först till kvarn gäller.


Bortskänkes göteborg

Kretsloppsparken är den första anläggningen av sitt slag i en storstadsregion och ett rejält kliv uppåt på avfallstrappan. På en del återvinningscentraler i Göteborg finns det visserligen möjlighet att lämna saker till återanvändning, men i Kretsloppsparken blir sammanhanget tydligare och rutinerna effektivare. Vi vet att det som ryms innanför väggar och tak har en fundamental inverkan på människan.


Vi som jobbar i Göteborg. Här finns möjligheter som sträcker sig långt utöver ergonomi, trivsel och estetik. Vårt mål är att skapa rum som befriar sinnet. Sök efter det du vill ha, skänk det du inte behöver.


Det är synd att kasta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg