onsdag 11 maj 2016

Malta semestertips

Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Här finns kristallklart vatten för bad och dykning samt spännande kultur och historia. Malta är ett idealiskt resmål året runt.


Här kan man njuta av det stora utbudet av restauranger och nöjesliv som är intensivast mellan juni till september eller sola och bada långt in i november. Du behöver inte resa långt för att uppleva allt detta.

Maltas eget och de största internationella flygbolagen har reguljärflyg till öarna. Det handlar bara om några timmars flygning från de flesta europeiska städer. Bodde inte i Bugibba dock, utan i Sliema. Jag tycker faktiskt att ni ska testa rock climbing! Bäst bevarade och öppna för besökare är Tarxien, Mnajdra, Hagar Qim på Malta.


Flyget landar på Malta. Vägarna är oftast mycket bra och lättkörda. Vandra, cykla och inte minst dyka är populära aktiviteter.


Och med sol så gott som året runt kan du hänge dig åt utomhuslivet när det är som bäst.

På bara timmar, och inom en eller två kilometers avstån kan du prova på en ny sport, slöa under en ökryssning och besöka de främsta historiska platserna, och ändå ha tid att ta del av nattlivet. Att välja de absoluta toppkandidaterna är svårt men vi har gjort ett försök. Här är våra sommarfavoriter bland Medelhavets öar. På Gozo finns det flera ställen där du kan njuta av en vacker utsikt.


Citadellen i huvudstaden Victoria har den vackraste utsikten. Trots att ö-nationen inte är mycket större än Orust, ryms här alltifrån flera tusen år av historia till sköna badbukter, vin och hemmagjord nougat. Huvudstaden Valletta möter med ett inbjudande gytter av riddarpalats och gränder.


I Valletta har du minst badmöjligheter. Sverige är ett härligt semesterland. I St Julian’s, St George’s Bay, finns en anlagd sandstrand.


Nu när det är vår och det närmar sig semesterplanering, märker jag att ni är många som efterfrågar semestertips. Maldiverna – Reseguide till paradiset. Kvalitetssäkrade ️ Säker onlinebokning ️. I england finns det förutom huvudön flera spännande mindre öar att besöka.


Bli ekobonde Klappa kossor i till exempel Hawaii, Australien eller Mexiko och lär dig allt om ekologiskt lantbruk. Mot att du hjälper till i det dagliga arbetet på gården får du gratis mat och logi. Restiden från Stockholm är 4. Vi använder cookies för att personalisera innehåll och annonser, för att använda sociala medier-funktionalitet samt för att analysera besökstrafiken.


Perfekt för barnfamiljen.

Boka idag med Interhome! Om jag tvingades åka dit igen skulle jag bo i St. Juliens och kröka hela tiden, mycket annat finns inte att göra. Det är ju en liten skitby långt ifrån all ära och redlighet, ni kan inte mena allvar? Kreta, Rhodos, Ibiza eller vart som helst i Medelhavet, skippa Malta.


Den presenterar bra tips för årets sommarresa utifrån prisklasser och för barnfamiljer, seniorer. Letar du efter ett resmål var det är varmt i oktober? Här är en översikt över klimatet på populära oktoberresmål och några erbjudanden på resor dit.


Väderguide: sköna resmål i mars - Mars är en månad då vinterresorna slutar och sommarsäsongen börjar. Här får du en guide över de varmaste och mest. Det är också månaden då våra sportlovsveckor äger rum. Här kopplar du av på någon av öns härliga semesterorter – alla med sin egen karaktär och stil. Vad sägs om festliga St.


Julian, historiska Valetta eller shoppingvänliga Sliema?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg