onsdag 5 oktober 2016

Var ska man bo på malta

Malta bjuder på en skön blandning av kultur, sevärdheter, shopping och lyx. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Fina erbjudanden på hotell i hela världen. Boka ditt Hotell på Malta online. Gratis bokning, fantastiska priser.


Jag är tjej på år som vill till Malta , undrar lite om vilka hotell man ska bo på , Vill bo på själva Malta (hört att Silema är bra område) Vill ha tillgång till solba shopping, utekvällar, kunna ta sig till antingen Blue Lagoon eller Gozo.

På tal om Blue Lagoon eller Gozo, hinner man. Man kan hyra eller köpa och det finns många bra och hjälpsamma mäklare som bistår med såväl uthyrning som köp och försäljning. Man behöver lite tid på sig för att bilda sig en uppfattning om hur man vill bo och var.


Då kan ett hyresalternativ vara. Vi var två familjer på sammanlagt personer. Det var därför lite komplicerat att hitta ett bra boende för allihop.


Vi bodde på Guesthouse Ksenija, högt beläget långt norrut i byn. Länk till Guesthouse Ksenija hittar du här.

Ett trevligt boende , med viss havsutsikt om man bor högt upp i huset. Andra sevärdheter och saker att göra på Malta The Malta Experience. Om du är intresserad av Maltas historia så kan jag varmt rekommendera att gå på The Malta Experience, som ligger i Valletta. De hotell Malta har att erbjuda i dagsläget är många men utan att det på något sätt förstör den charmiga känslan som råder på ön. Hit kommer våren tidigt och det är varmt långt in på hösten, även i vattnet.


Min man Jacob har varit på Malta många gånger i jobbet, men för mig och flickorna är det första gången och vi är redan förtjusta. Landstigningen ägde rum vid Marsaxlokk. Malta är en perfekt blandning av sol, bad och storstadspuls. Din bokning bekräftas på en gång!


Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online.


Frågan är mer varför skulle man inte vilja bo på Malta ? Här är det fint väder året om och hur mycket som helst att göra. Kanske en lat dag på stranden? Eller kanske shopping bland kända varumärken precis vid havet? Andra strategiska vägval när man väljer var man ska bo runt Gardasjön.


För oss kändes det viktigt att bo på östra sidan för att få kvällssol.

Och så här efteråt tillhör det absolut en av många höjdpunkter på vår resa. Att sitta på kvällarna och äta middag med utsikt över havet och solnedgången. Vi kände dessvärre av fuktskador både i rummet och i spat, vilket är vanligt på Malta. Bor du här under sommarhalvåret har du även en fräsch utomhuspool på taket att ta del av.


Trots att hotellet ligger nära Paceville (barområdet) var det lugnt, och jag skulle således snarare rekommendera par än barnfamiljer att bo här. Maltasvenskar är den i särklass största communityn för Svenskar på Malta. Här hittar du jobb på Malta och kan läsa om mycket bra info om Malta. Läs igenom vår undersida Vart ska vi resa? Läs gärna våra besökares hotellrecensioner på undersidan Hotelltips på Malta innan.


Var ska man bo i Prag? Guide till Prags bästa områden och förslag på några trevliga och prisvärda hotell att boka i Prag. Varje ort har sin särart och vi tycker absolut att man ska prova flera olika orter på Zanzibar. Ofta hör man om rika pensionärer som flyttar ner till Spanien, men det är precis fel.


Om fattigpensionärerna kom hit skulle de leva lika gott som oss. Pensionärsparet går inte helt sysslolösa på solkusten. Bo ordnar resor till turister som kommer till Almuñécar från Sverige.


Spara upp till och boka rum nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg