onsdag 5 oktober 2016

Bästa podcast 2016

Letar du också efter en bra podcast ? Hoppas du hittar en ny favorit podcast ! Gruppen har gjort sig kända för sina träffsäkra sketcher och förmåga att skapa viral humor för flera miljoner svenskar dagligen. Det här är en podcast där vi tar upp allt mellan himmel och jord. Möt Mats Lusth, Percy Nilsson, Marcus Thuresson, Peter Sundström och. Priset visar att PDokumentär fortsatt har en stark ställning hos lyssnarna, vilket förstås är jätteroligt.


Känslorna svallar när älsklingar dödas: tio spel måste sorteras fram och rangordnas. För att hålla diskussio. -stjärnan Therese Lindgren och hennes bästa kompis har startat en podcast där de pratar om allt möjligt – intressanta och djupa ämnen. Jag lyssnar mer på podcasts än jag lyssnar på musik. Vi kommer först gå igenom vad en podcast är. Sedan kommer jag ge tips på de bästa apparna för poddlyssning och slutligen ge tips på några bra podcasts att börja med.


Ibland är man nyfiken på vad som händer i USA och ett bekvämt sätt att ta reda på det är ett leta upp en bra podcast och lyssna medan man städar, promenerar, vilar eller nattar barn. Jag tänkte lista mina engelskspråkiga poddfavoriter. This American Life, alltid välproducerade reportage.


Bästa podcast 2016

Nu blev det väldigt stora podcasts här, men jag tänker inte ljuga om vilka jag lyssnar på. Det jag gillar bäst med den är de genomtänkta momenten med mycket efterarbete, de existensiella frågorna, de göttiga skvallret och blödiga minnesbilderna. Välproducerad podcast som täcker in ett brett spektrum av nördigheter.


Spel, serietidningar, film och tv-serier, närmare bestämt. Rena himmelriket för allmännörden med andra or och att podcasten dessutom uppdateras flitigt med nya avsnitt gör inte saken sämre. Jag har delat in materialet i två listor. En lista med de bästa nationella (svenska) podcasten och en lista med de bästa internationella (engelskspråkiga) podcasten.


Bästa podcast 2016

DN:s Hanna Fahl och Kristofer Ahlström guidar till nätets bästa poddsändningar, i sju olika kategorier. Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Apple är ett stort skäl till att fenomenet podcast är så stort som det är idag. Deras tidiga satsning på filerna iStore öppnade ögonen för många.


Stort test: Bästa musiktjänsten – vilken av dem kan bräcka Spotify? Det behövdes en podcast om digital marknadsföring, av marknadsförare och för marknadsförare. Som lyssnare får du lyssna till konkreta tips, marknadsförarnas perspektiv, inspiration och insikter och du lär känna spelarna i den digitala marknadsföringens ankdamm. Podcast – Digital Marknadsföring.


Bästa podcast 2016

En bra podcast kan vara väldigt underhållande och lärorik. Efter många år på börsen och internet har vi på Ekonomifokus valt ut och gjort en lista över de bästa poddarna inom ämnet börs och ekonomi. Vilken den absolut bästa podcast -appen till Android är råder det delade meningar om. Dels är det en smaksak, hur man personligen vill att en sådan app skall vara utformad och vad man har för behov som podcast -lyssnare.


I denna artikel kommer jag tipsa om stycken grymt bra appar när det gäller att lyssna på podcasts i din Android-enhet. Gratis radioprogram du kan lyssna på när ni vill. Här hittar du podcast om löpning.


I serien Möt löparen samtalar journalisten Marcus Åberg med intressanta löparpersonligheter, alla med sin speciella relation till långlöpning. Tryck på bannern för att komma till podcasten. I LIKE RADIO r radiostationer i en och samma app.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg