torsdag 20 oktober 2016

Fjäderbensstag volvo 940

Pulverlackerat i svart struktur. Justerbart för att kunna spänna staget lite efter montering för att styva upp de riktigt. Justeras lätt på plats då en uniball är vänstergängad och en högergängad.


Samma grymma kvalitet på uniballs som vi alltid använder oss av. Välkommen till BakaxelDelar! Volvo 9- Styling - Order före kl12.

Fjäderbensstag med skruvad torpedstödsplåt. Hos oss hittar du detta och mycket mer. Beställer du via oss får du alltid snabb leverans. Hitta rätt fjäderbensstag online.


Com har ett gäng olika fjäderbensstag är det bästa att använda dig av sökningen via reg-nr som finns här ovanför. Då kommer de produkter som passar din bilmodell att filtreras fram, så enkelt är det! Coilovers, sportavgasystem, sportluftfilter och mycket mer. Klicka här för att se hela vårt utbud!


Dubbelklicka på bilden ovan för att se bilden i originalstorlek.

Förbättrar både bilens väghållning och säkerhet. Stort lager Beställ hos Mr Tuning Snabb kassa Finns hos Mrtuning. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Detta är en forumtråd från Garaget.


Allt till 900-serien Hova sätter stort värde på att du som kund enkelt ska hitta vad du söker. OBS begränsat antal då vi köpt Volvos sista) Helt nytt rakt igenom! Nya lager, bultar samt plåtar för montering medföljer. Vi har i tio år sålt bildelar på nätet och vi har idag ett riktigt stort sortiment med det mesta inom bilstyling och tuning!


Designad av Jan Wilsgaard och mångfaldigt prisbelönad för sin säkerhet. Leveranstid: 3-dagar. Avsedda för svetsning i främre spindlar. Passar alla modeller med stel bakaxel.


Våra Vcoilovers levereras med längdjusterbara stötdämpare. Du kan här välja hur sidan ska se ut. Det mörka temat lämpar sig väl t. Staget levereras förberett för genom huven monterad TowHook på både höger och vänster sida.


Det är skylnad på vilken man köper också. För att få så mycket frigång som möjligt är staget väldigt högt. AUTODOC Snabb leverans och låga priser Se.

Bilar - Sandviken - Nu ska busbilen avyttras till förmån för ny brukis. Ger dig ett styvare chassi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg