onsdag 5 oktober 2016

Filippinerna väder

Boka boende i Filippinerna. Spara upp till med Agoda! Väder och klimat i Filippinerna varierar. Manila, City of Manila.


Väder Filippinerna Här listar vi väder för alla platser i Filippinerna.

Vädret i Filippinerna kan variera en hel del. Under regnperioden är det något kallare och naturligtvis mycket blötare. Temperaturerna är dock ganska jämna över året och du behöver aldrig frysa när du är i Filippinerna.


För att läsa mer om klimatet så kan du titta in på vår sida om klimat i filippinerna. Den torra perioden för klimatet i Filippinerna kan i sin tur delas upp i två olika delar. Mellan December till februari så är det lite kyligare och väldigt torrt väder.


Januari är det kallaste månaden på året, ungefär som i Thailan med cirka grader i medeltemp. Så allt för kallt är det ju inte.

Här kan du ha nytta av de genomsnittliga siffrorna, för hur vädret i Filippinerna brukar vara, till att planera din semester och hitta den bästa tiden på året att resa. Läs mera om vädret i Filippinerna året runt. Under Filippinernas klimat kan du också jämföra uppgifterna med de motsvarande data för Stockholm.


Väderleksinformationen innehåller information om bl. För att kolla den lokala väderleken använd navigeringen nedan eller sökrutan ovan. Dom flesta väder sajter säkert att det har vart regn och regnskurar hela januari och att det ska fortsätta så så länge prognoserna går. Vi kommer att hålla till på bohol och panglao mestadel av tiden Kan vädret. Bygg och anlägg i rätt väder Inom bygg- och anläggningsverksamheten är många moment väderkänsliga.


Med hjälp av SMHI Byggväder kan du planera din verksamhet bättre genom att enkelt se när det är mest lämpligt att till exempel: gjuta, måla, utföra kranlyft eller beläggningsarbeten. Boracay är en av Sydostasiens skönaste öar och White Beach en av världens vackraste stränder. Läs våra tips om stränder, hotell - och om hur du reser dit. En väderprognos för Boracay i Filippinerna med temperaturer, badtemperatur och nederbörd ger den bästa bilden av hur vädret är just nu. Men ska du vara borta en längre tid eller planerar du att resa vid ett senare tillfälle, räcker det inte att se en prognos för de närmaste dagarna.


Palawan etta, Boracay tvåa. Boracay är av en tusrist plats på Filippinerna med många reseagenturer och har sagts vara den bästa platsen på Filippinerna att koppla av på. Nattliv, mat och finns det mycket av så det finns alltid något för alla i Boracay.


Jag och mannen har planerat att åka till Filippinerna i mitten på dec till januari och då Malapascua och el nido.

Vet att vädret är väldigt svårt att veta på förhand men blir lite orolig att det är mycket regn under denna period. Någon som har varit på Malapascua denna period och hur var vädret. USA efterlämnade Filippinerna med det engelska språket och en starkare affinitet för den västerländska kulturen.


Reseguide om Filippinerna. Filippinerna utgör idag en av Asiens demokratier, men en demokrati som ständigt utmanas genom en rad defekter ytterst härledda från landets koloniala förflutna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg