onsdag 5 oktober 2016

Incontro göteborg

Vi förhandlar så att du slipper. Vary your menu with everything from classic dishes to newly-created combinations. Our head chef is Christian Gustafsson.


Hitta restaurangrecensioner, meny, priser, och öppettider för restaurangen på TheFork. Göteborgs lunchguide anpassad för smarta telefoner. There will be a fantastic international atmosphere in the bar, with friends dropping in from around the world!

Betyg: Tagit bort lunchbuffén och har en inte så prisvärd lunch-a-la-carte i stället. På sen lunchtid bestämde man sig för att prova ljudanläggningen för. På Gothia Towers har vi flera mycket populära restauranger. Tänk på att boka bord i god tid om du vill du äta gott i någon av dem. Brunch är den perfekta starten på dagen oavsett om du tänkt gå på en shoppingrunda, besöka en ny utställning eller promenera i Slottsskogen.


Luncher, helgbruncher, à la carte, mingel, liveartister, after work, utställningar och mycket mer. Njut av klassiska rätter och piccolo dolce - små sötsaker. Musikern var däremot helt underbart duktig!

Italien hela veckan lång? Hitta vimmelbilder och information om after work, quiz, öppettider m. Stan stoltserar också med en rad restauranger med en stjärna i Guide Michelin. Men att hitta rätt i krogutbudet kan ändå vara knepigt. Nöjeslivet lockar, pulsen ökar. All underhållning under ett tak - restaurang, bar, evenemang och gruppaktiviteter.


Vi erbjuder klassiska casinospel så som Roulette, Black Jack och Rocket samt. Besök vår hemsida där du hittar all plats information du behöver. Med kärlek och omtanke kan vi ge julen till fler! Initiativen är många och några har vi här på och kring Avenyn.


Välkomna alla att vara med. Stadsmissionens Julklappsvagn till Avenyn Lördagen den december är julens härligaste tradition tillbaka! Sveriges två största inomhusbanor för gokart.


Snart även utomhusbana. Fantastic views, fancy cocktails and food made with love and dedication. Vi på Mercado Mexico har en vision att bjuda in till en varm härlig atmosfär där vi skapar spännande möten mellan det mexikanska.


Namnet TOSO kommer från det japanska risvin gjort på läkande örter, som framför allt dricks för att rensa ut det gamla, göra plats för det nya och kunna rikta blicken framåt. Något som symboliserar precis det vi vill uppnå med TOSO – att skapa en unik, modern men också tidlös mötesplats där upplevelsen står i centrum.

Boka bord på Incontro på thefork. Du hittar hundratals lunchmenyer direkt här på startsidan. Använd ikonerna ovan för att sortera efter område till exempel Hisingen eller Avenyn.


Kom in till oss och spela! Hos oss hittar du bland annat bowling. På Condeco värnar vi om caféet som mötesplats. Mr P är en mötesplats för er som vill sitta ner och avnjuta en god måltid eller bara ta en drink.


Här serverar vi klassiska rätter i modern tappning från tidig lunch till sen kväll. Vi har 1platser fördelat på matsalar och sommartid lika många till på vår uteservering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg