måndag 17 oktober 2016

Teorifrågor eu moped

Teorifrågor eu moped

Bra produkter till fantastiska priser. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom fordon. Med detta resultat skulle du bli på teoriprovet för moped klass 1. På teoriprovet har du drygt sekunder på dig att besvara varje fråga.


Aldrig har det varit lättare att testa hur bra du är på din teori för körkort. Här kan du nu, helt gratis, få svar på tal. På bara minuter kan du prova hur bra du är på frågorna kring körkort. Allt sker online, i din egen takt, oavsett tid på dygnet. Flest teorifrågor på marknaden.


Dags att ta moppekort? Testa dina kunskaper med övningsprov för moped klass I och klass II. Gratis körkortsfrågor online. Teoriprovet innehåller teorifrågor och för godkänt behövs minst rätt. Du får inte skjutsa fler passagerare än din moped är godkänd för.


Teorifrågor eu moped

Skriv in ditt namn och klicka på Starta för att börja, lycka till! EU mopedkörkort klass behörighet AM. Genom kunskapsprovet ska du visa att du har kunskaper så att du kan köra med omdöme i trafiken. För att få körkort för AM ( moped klass I) måste du ha ett godkänt resultat på kunskapsprovet.


Du behöver inte göra något körprov. Hitta rätt produkt till rätt pris. Roliga och praktiska produkter till fantastiska priser.


Med oss är det enklare att ta körkort - du lär dig teorin på ett smart sätt med djupinlärning och förklaringar till svåra teorifrågor. Du väljer själv när du vill komma igång. Ett teoritest för körkort för bil, mc eller eu - moped tar normalt bara minuter att göra. Dom testar dig med frågor för körkort a, körkort b eller eu - moped körkort. Tänk på att du måste ha ett färdigt körkortstillstånd för att få anmäla dig till hela utbildningen i ett svep!


Om du inte har ett körkortstillstånd så kan vi bara boka dig på teorin, och så får vi planera din körning när tillståndet har kommit. Kärt barn har många namn. Am-körkortet ger dig frihet att ta dig själv dit du vill, när du vill. Du kan smidigt och effektivt ta dig fram på vägar och parkerar enkelt. Definitionen av moped klass I beror på antalet hjul och vilken sorts motor som mopeden är utrustad med.


Har du redan tagit körkort med någon annan behörighet får du automatiskt AM på köpet och har då rätt att köra mopeden. Moped klass I – behörighet AM. Hur fort får Motorredskap klass I köra?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg