onsdag 12 oktober 2016

Korrugerad takplåt

Ledande tillverkare av tak. Se Plannjas sortiment av takplåt i hög kvalitet! Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här.


Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Hitta rätt kontakt här! Köp takplåt på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Beställ dina favoritmöbler i skandinavisk design här. Fraktfritt över 500kr. Sinuskorrugerad takplåt som är mycket pålitlig och ekonomisk med minimalt underhåll. Passar både till tak och väggbeklädnad. BYGGmax lämnar års funktionsgaranti på all takplåt.


Korrugerad takplåt

Kvadratmeterpriset är uträknat på nominell yta. Korrugerad takplåt klarar en taklutning på ner till grader men lägger man plåten under graders lutning så ska man täta alla skarvar, både längsgående och tvärsgående med tät massa. Bärande takplåtar utgör huvudprodukten i en kostnadseffektiv taklösning som t. Kontakta din återförsäljare för köp av ”wakaflex”. Täck wakaflexen ovanför skorstenen med en takprofil. Täta runt skorstenen med plåt.


Ritning över skorstenstätning. Inom den stora branschen kan denna trapetsprofil användas till allt fler och fler användningsområden - ofta i kombination med andra material. Tvätta taket med jämna mellanrum din takplåt. Det är också känsligt för hårda stötar för att inte bucklas. Ett plåttak bör dessutom målas om när färgen börjar släppa för att undvika rostskador.


Korrugerad takplåt

Om du sköter ditt plåttak kan det hålla upp till år. Plåttak reducerar vikten som taket ska bära upp. Till skillnad från tegelpannor kan takplåt inte vittra sönder för att materialet utsätts för kyla och temperaturskillnader. Utför underhållslackning på platser där färgen börjat släpa om du vill att taket ska hålla så länge som möjligt. Takplåten kan i de flesta fall monteras direkt på det gamla taket.


Dessutom kan man få ett plåttak som på avstånd liknar tegel. Yttertaket är husets paraply och i nordiskt klimat ställs särskilt höga krav på att det verkligen fungerar. Plannja har ett stort utbud av produkter till tak och fasad men även hängrännor, stuprör, bleck och beslag, taksäkerhet och andra tillbehör.


Se vårt sortiment av takplåt i hög kvalitet här! Behöver du köpa tak till ditt nya byggprojekt? Klassisk svart korrugerad takplåt i TPprofil passar till de flesta projekt, den är perfekt att använda för såväl uteplatsen som till carporten eller till uteförrådet.


Resterande takplåtar : Fortsätt att lägga resterande takplåtar tills hela taket är lagt. Kontrollera för varje plåt att takplåten är parallell mot takfot genom att mäta enligt Figur 1. Därefter fästes takplåt enligt föregående avsnitt. Välkommen till PriceRunner! Jämför priser och läs recensioner på Tak. När det saknas isolering ovanpå den korrugerade stålplåten går värmen rakt igenom metallen och sprids uppåt.


Korrugerad takplåt

Stålets temperatur stiger då långsamt. Vad är lämplig lutning på ett tak? En funktion vi redan berört är att avleda vatten och då helst bort från byggnaden.


Vilken klinga bör jag använda till plåten?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg