fredag 21 oktober 2016

Vithaj mauritius

På Mauritius kan du njuta av vita lena stränder, turkost vatten och underbar grönska. Vi har över års erfarenhet av skräddarsydda res. Klimatkompenserade flyg. Boka ditt Hotell på Mauritius online.


Gratis bokning, fantastiska priser. Upp till rabatt i Mauritius. Sista minuten-erbjudanden. Att bada på semestern kan sluta i katastrof om du hoppar i fel vatten.


På Solana Beach, som ligger alldeles intill ett särskilt hajrikt område, finns det gott om sälar. Antagligen var det de som en dag förra året lockade en stor vithaj in till stranden. En 66-årig man som tog sin morgonsimtur hade otur som var där på samma gång, och han dog av skadorna han fick när hajen bet honom.


Vithaj mauritius

Utbredning vid Medelhavet: Spanien, Italien, Malta och Frankrike. Den stora vithajen är kanske det mest skrämmande av alla rovdjur och det finns ett litet antal av de här stora hajarna i nordvästra Medelhavet. En spännande tur för att få se vithaj på nära håll utanför Gaans Bai där de stora vita hajarna håller till. Dykerfarenhet behövs inte! En stilren poster på en vithaj.


Passar fint till alla hemmet väggar. Storlek: 21x30cm 30x40cm 50x70cm OBS Ram ingår ej. Faktum är att de är så få att de är klassade som utrotningshotade.


Läs också: Lär dig skilja på ofarliga och farliga maneter. Tja, jag har ju inte hajfobi, så det är väl lite svårt att sätta sig in i din situation då. Men om man ser rent statistiskt på det så dör ungefär 10. NYATI hittar hela tiden nya resmål och kombinationer.


Välkommen till Globetrotter. Missa inte chansen, boka nu! Vi befinner oss på världens bästa plats för att se vithaj under bästa möjliga förutsättningar på året.


Vithaj mauritius

Dyka med vithaj , Sydafrika. Vithajen är världens största rovfisk. Det går inte att beskriva adrenalinet som sprider sig i kroppen när man ser en livs levande vithaj komma simmande emot en. Som tur är sitter vi som dyker i en bur medan hajen är fri ute till havs. Förr berodde detta endast på de fina möjligheterna till dyk med vithaj , men nu har Sydafrika även blivit känt för sina sandtigerhajar, tjurhajar, hammarhajar och tigerhajar, för att nämna några.


Utanför Tanzanias kust ligger Mafia Islan som är det största skyddade marina området i östra Afrika. En surfstjärna ramlade av sin bräda under en tävling i Sydafrika. Under tiden kunde tv-tittare se hur en haj attackerade mannen bakifrån. Jag tror att det finns vithaj. Det finns ju vithajar i röda havet, som lätt kan simma över till medelhavet, via Suez kanalen.


Vithaj mauritius

Vattnet är ju väldigt varmt i medelhavet under sommaren. Det kan självklart vara så att de försöker tysta ned det, för att inte få samma ryckte som Sharm el Sheikh, efter attackerna där. Hans kropp hittades aldrig, men familjen vädjade till polisen - skona hajen. Mauritius - Under vatten Johan älskar att snorkla och det fick han gjort en hel del under resan :) Själv är jag fullständigt skräckslagen inför den eventuella möjlighet att det skulle kunna finnas en haj inom en sjömils radie där jag badar, så jag har alltid så svårt för att släppa kontrollen och hänge mig åt undervattensäventyr.


Vår huvuddestination är Sydafrika men vi säljer hela södra Afrika tillsammans med paradisöarna Mauritius och Seychellerna. Tillsammans med våra systerresebyråer kan vi hjälpa er med resor till Tjeckien och Söderhavet med Australien samt Nya Zeeland. Klicka på respektive landsnamn för att se resor till just det landet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg