fredag 28 oktober 2016

Berg studsmatta

Välj från ett stort urval av kända varumärken. Stort utbud av sportartiklar. Vi har allt för träningen. Hitta din närmaste sportbutik. Bli medlem i Club Intersport idag.


Få bonus, rabatter och erbjudanden! Vi vill att du ska känna dig trygg. Studsmattor av mycket hög kvalitet. Handla online hos Träningspartner! Fantastiska studsmattor från Berg och North.


Köp din hos Studsexperten! För varje trädgård finns en lämplig studsmatta som passar just dina behov. Vi utvecklar studsmattor som är säkra, så att barnen kan upptäcka sina talanger på ett bekymmersfritt sätt. Själva studsmattan håller ju väldigt länge och även nät som stolpskydd har mycket bra kvalitet.


Berg studsmatta

BERG ger dig trygghet. Så det är klart barnen skall han en sån här, denna var inte heller så dyr. På en oval studsmatta kan du göra snygga hopp över hela dess längd.


Berg Toys studsmattor ger dig en kombination av byggkvalitet, säkerhet och prestanda till ett mycket rimligt pris. Visserligen kostar dessa studsmattor lite mer än de riktiga lågprismattorna att köpa, men det är pengar som du förmodligen tjänar in på några år, tack vare den höga kvaliteten. Se även till att du får med ett skyddsnät till studsmattan ! Men varför stanna vid en studsmatta ? STUDSMATTA – BÄST I TEST.


Bäst i test efter deras test av studsmattor. Kraftig ramkonstruktion och fastlåsning. En bra studsmatta är inte bara för lek, den ger fantastisk träning utan att man tänker på det, hoppar gör man ju för det är roligt!


Vi erbjuder ett noga utvalt utbud av studsmattor som passar allt från familjer till proffs. De kommer från tillverkaren Berg Toys i Nederländerna och från svenska North Trampoline. SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, har genomfört Nordens största test av studsmattor. Skyddsnät och stege ingår.


Hög säkerhet och kvalité! Reservdelar till din studsmatta. Att hoppa studsmatta är jättekul och dessutom bra för hälsan.


Det hindrar dig från att falla av studsmattan när du hoppar och vid ett okontrollerat hopp landar du alltid mot skyddsnätet. Official Berg toys webshop. Kantskyddet är vadderat och tillverkat av slitstark och vattenavvisande vinyl som täcker både ramen och fjädrarna väl.


Berg studsmatta

Alla våra studsmattor är väderbeständig, så det är bara att hoppa vidare efter en regnskur. Optimal komfort och säkerhet tack vare kantskydd och skyddsnät som ingår i alla studsmatta paket. Berg har tillverkat trampoliner i över år och erbjuda marknadsledande modeller i olika prisklasser med hög säkerhet och kvalité. Eftersom både barn och vuxna gillar att hoppa studsmatta blir det gärna en pryl som hänger med i många år. Att mattans alla delar är av hög kvalitet är förstås avgörande för livslängden, men även de bästa studsmattor kan behöva kompletteras med reservdelar efter lång tids använding.


Söker du en studsmatta med bra studs, säker studsmatta , en snygg studsmatta , rektangulär studsmatta , oval studsmatta , en studsmatta med bra garantier, ja då har du kommit rätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg