måndag 31 oktober 2016

Tinder aplikacija

Zamisli nas kao najpouzdanijeg prijatelja za izlaske—gdje god kreneš, mi smo s tobom. Ako si ovdje kako bi upoznao nove ljude, proširio društvenu mrežu, upoznao lokalce na putovanjima ili jednostavno živiš u trenutku, na pravom si mjestu. Make every single moment count.


Tinder is more than a dating app. It’s a cultural movement.

Dojemaj nas kot svojega najzanesljivejšega pomočnika — kamor koli greš, smo ob tebi. Mi smo tvoj najpouzdaniji prijatelj — gde god da odeš, bićemo tamo s tobom. Ako želiš da upoznaš nove ljude, proširiš svoju društvenu mrežu, upoznaš lokalce kada putuješ, ili samo želiš da živiš u trenutku, na pravom si mestu. Slika te osobe će vam se pojaviti na ekranu. No cancellation of the current subscription is allowed during the active subscription period.


Automātisko atjaunošanu var izslēgt jebkurā laikā, pēc pirkuma veikšanas atverot Play Store iestatījumus. Premijum dodatak je idealan za njega jer često putuje.

Možda je tjedan dana premalo za takvu misiju, ali je itekako dovoljno da se dobije opći dojam o načinu na koji sama aplikacija i njezini korisnici funkcioniraju, a moja je konačna presuda (ponavljam, u sferi misije ovog serijala i za moja osobna očekivanja) na žalost svajp ulijevo. Ukoliko osoba koja vam se svidela odgovori potvrdno, dopisivanje može da počne. Naj vsak samski trenutek šteje.


Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima. Slicnih aplikacija ima ali ne vidim da su ista zastupljene. Princip po kojem radi je vrlo jednostavan, a istovremeno deluje bezbedno.


Vode se sloganom Match. Lai gan ārvalstīs tā ir populāra jau vairākus gadus, pie mums tinderošana, kā to ierasts saukt, parādījusies vien nesen. Doduše, kod nas i nije nešto razvijen, ali kada sam na zapadu, onda ova aplikacija dobija smisao. Savjet: nalijepite slike ćuka i maca, ove sa.


Korištenje aplikacija svih kalibara da se dođe do što više folovera na intagramu i et. Sve u svemu, od aplikacije koja je zaludela svet očekivali smo malo više. Viskas labai paprasta, tereikia užsiregistruoti nurodant savo vardą, amžių, lokaciją, įkelti kelias savo nuotraukas, trumpai ir šmaikščiai parašyti apie save. Užsiregistravus jau galima peržiūrėti vaikinus ar merginas, kurie nori susipažinti ir yra netoli tavęs.


Je aplikacija , ki uporabnikom omogoča klepetanje, poleg iskanja zmenkov pa prav tako ponuja storitve (komunikacija) zaradi katerih jo lahko uvrščamo med družabne medije.

Jer ako naiđete na nekog manijaka ili luđakinju, policija im lakše može ući u trag. Ako i dalje imate neke sumnje po pitanju ovakvih putnih aranžmana, preporučujemo sličnu vrstu aplikacije, rezerviranu isključivo za žene , i to za one koje žele samo partnera za put, ne nužno i partnera za život. Tourlina aplikacija omogućit će vam da pronađete frendicu za putovanje na temelju zajedničkih interesa i po principu funkcioniranja.


Taču sliktās ziņas draiskuļiem ar to vēl nebeidzas. I dok su se obični smrtnici pitali tko bi, pobogu, bio takav snob da se prijavi na platformu, marketinški stručnjak iz Luxyja, Raffael Krause za FT kaže kako je biznis model uzletio odmah od početka. U slučaju da su osobe zainteresovane samo hook up, vrlo brzo ćete preći na razgovor o tome gde živi ili prostim slanjem geolokacije.


Profilov brez slik itak noben ne mara, včasih najdeš kakšen profil kjer si za sliko postavijo npr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg