onsdag 26 oktober 2016

Festivaler sommar 2016

Festivaler sommar 2016

Det har varit en tung vår för festivalerna när både Siesta och Peace and Love gått i graven. Men du kan ändå se fram emot musik i världsklass, vänner och en och annan öl i solen. Sarah Klang är klar för spelningar på två svenska festivaler i sommar.


Festivaler sommar 2016

Pet Shop Boys till Törebodafestivalen. Hitta festivalen du letar efter här! Du kan använda filtren nedan för att hitta festivaler i specifika länder runtom i Europa.


Guide till sommarens festivaler i Öresund. Festival I sommar hålls en rad olika festivaler och events. Vi listar alla sommarens stora festivaler – med artister, åldersgränser och biljettpriser.


Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Varje sommar vallfärdar hårdrockfans till byn Wacken utanför Hamburg, som är platsen för Europas största metalfestival. I år med attraktioner som Judas Priest och Rob Zombie.


Way Out West, Göteborg. En trendsättande och miljömedveten festival som drar till sig världsartister under tre. Festivaler som inspirerar människor i sin personliga och andliga utveckling samt främjar en mer hållbar livsstil. Ordet festival kommer från latinets festi vale och betyder ordagrant slutet på faste-perioden. Sverige och internationellt.


Det finns några olika typer av festivaler som musikfestival, filmfestival och stadsfestival. Biljetterna väntas ta slut vilken sekund som helst så boka nu för att inte missa sommarens coolaste festival. Mer om festivaler i Stockholm. I Stockholm anordnas varje år en rad spännande festivaler. Det vanliga är att stockholmare åker iväg till andra orter för att gå på festival , men faktum är att vår huvudstad erbjuder mer än man tror.


Skriv gärna några rader och berätta vad du tyckte om årets festival. Ovanstående är ett urval av våra nyheter. Alla nyheter hittar du här. En Höga Kusten festival.


Nedanstående sammanställning listar mindre festivaler och ordningen baseras på festivaldatum. Varje presentation avslutas med några bokningshöjdpunkter. Ni kan även lyssna på spellistan mindre festivaler som förgyller sommaren (inkluderar band och artister från samtliga festivaler som finns med på denna lista). Musikfestivaler i sommar.


I Spanien är sommaren lika med musikfestivaler. Via Discwoman (en bokningsagentur och kollektiv som representerar kvinnor och icke-binära på elektroscenen) har hon därtill framgångsrikt arbetat för ökad jämställdhet på festivaler och klubbar världen över i flera år. Nu är det sommar och snart dags för Husbyfestivalen i Husby centrum. Vår egen Streetfestival med mat, musik, kultur, sport och mycket mer.


Det är en alkohol- och drogfri festival där deltagarna skaffar nya vänner, cosplayar och spelar spel tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg