torsdag 6 oktober 2016

Mormors bok minnen till mitt barnbarn

Mormors bok minnen till mitt barnbarn

Bokus - Köp böckerna billigare - Aktuella erbjudanden! Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln! SEs största utbud av batterier - inga avgifter och garanterat bra service!


Fraktfritt över 1kr. Skickas inom 2-vardagar. Boken har st läsarrecensioner. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.


Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. I boken får mormor skriva ned sina egna personliga minnen och klistra in foton och annat som gör att kommande generationer alltid kan komma de äldre nära, också då de är borta. Med en fantasifull formgivning, personligt ställda frågor och ett stort utrymme för egna detaljer är detta en bok som kommer att glädja hela familjen i många, många år. I boken får farmor skriva ned sina egna personliga minnen och klistra in foton och annat som gör att kommande generationer alltid kan komma de äldre nära, också då de är borta.


Mormors bok minnen till mitt barnbarn

Hur var det egentligen på mormors tid? Vad tyckte hon om att göra som barn? En ljuvlig present till ett nyfiket barnbarn ! Tanken med boken är att farmor ska berätta om sin tid och sina upplevelser. Med hjälp av boken förevigas hennes värld och barnbarnet kan alltid återvända till den för att få svar på hur det egentligen var på farmors tid. Den perfekta presentboken som glädjer hela familjen!


Mormors bok : minnen till mitt barnbarn. Var hennes lärare snäll? Hur träffades hon samt morfar? Vad gjorde mormor innan hon blev mormor ? Vem var hennes bästa vän? Med boken Mitt barnbarn och jag blir det enkelt och roligt att fylla i och återberätta den speciella relationen mellan dig och ditt barnbarn.


Skriv ner dina minnen av den första tiden med barnbarnet och vad ni tycker om att göra tillsammans. I boken kan mormor , morfar, farmor eller farfar fylla i information och berättelser om sig själva och sitt liv. Farmors bok : minnen till mitt barnbarn.


Låt farfar skriva ned sina egna personliga minnen och klistra in foton och annat som gör att kommande generationer alltid kan komma honom nära, också den dag då han inte längre finns. Farfars bok är en vacker, kreativ och underhållande presentbok som kommer att glädja hela familjen i många, många år! Berätta om hur det var på mormor och morfars tid!


Nu kan de yngre i släkten få sin önskan uppfylld! Att dela med sig av sina minnen är en alldeles speciell gåva. I den här boken kan mormor och morfar eller farmor och farfar skriva ner sina minnen , upplevelser och tankar och se till att de förs vidare till barn och barnbarn ! Fri frakt och fria returer över 4kr Snabba leveranser.


Letar du efter barnbarn ? Till mitt barnbarn - en fyll-i- bok. Det här är albumet där mormor , morfar, farmor eller farfar berättar om sin släkt och sitt eget liv från barndom till föräldraskap. När det är ifyllt finns släktsagan på pränt och barnbarnet får världens finaste present.


E- bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Perfekt sysselsättning för pensionärer.


Hos oss hittar du roliga, intressanta och söta present- och fyll-i- böcker. Fyll-i- böckerna passar dig som vill ge bort en personlig present.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg