tisdag 4 oktober 2016

If skadeanmälan djur

Skada på ditt djur En djurförsäkring gäller för vissa kostnader hos veterinären om ditt djur har drabbats av en skada eller sjukdom. Gör din skadeanmälan för bil-, hem-, djur - eller personskada. Vi återkommer med besked nästa vardag. En skadeanmälan räcker till för alla vårdkostnader för ett djur.


Djurförsäkringen är en ekonomisk trygghet för dig om något händer ditt djur.

Den gäller för veterinärvårdskostnaderna om djuret blir sjuk eller råkar ut för en olycka och du slipper betala hela kostnaden själv. Om ditt djur har besökt veterinären eller avlidit ska du skicka in en skadeanmälan till oss så att du kan ansöka om ersättning för dina kostnader eller liversättning. Om du redan har varit hos veterinären med ditt djur och betalat besöket själv anmäler du det här. Om din hund blir sjuk eller skadad.


Polisanmäl alltid bilinbrott, stöld och skadegörelse. Anmäl skada på bilen och läs om vad du ska göra i olika situationer. If är ett försäkringsbolag för människor, djur , samt små och stora företag.


Här anmäler du bilskador.

Kontakta oss på kundservice om dina privata försäkringar. Få svar på vanliga frågor här. Från If får du försäkringar som passar din livssituation. Räkna ut försäkringens pris och köp försäkringarna från Ifs webbutik! Gör skadeanmälan på Mina sidor.


I djurförsäkringen är din självrisk antingen av kostnaderna eller euro en gång per försäkringsperiod och därefter av kostnaderna. Vi handlägger din skadeanmälan snabbt och du får ersättningsbeslutet till Mina sidor. Vid behov måste ett lidande djur avlivas så snabbt och smärtfritt som möjligt. Du kan kontrollera självrisken på Mina sidor. Beakta ändå att ett skadat stort rovdjur kan vara farligt.


Polisen ansvarar för att hjälpa större skadade vilda djur. Lämna inte bilen förrän hjälpen har anlänt till platsen. När du kommit tryggt bort från händelseplatsen, gör skadeanmälan via Mina. Fyll i vårt webbformulär i fyra steg.


Oavsett vilket djur du kör på måste du märka ut platsen där djuret blev påkört. Du riskerar böter om du inte märker ut platsen och gör en polisanmälan. Gör en skadeanmälan på webben om du har fått några skador på bilen.

Du får ett bekräftelsemejl direkt med information om självrisk och vilken verkstad du ska kontakta. Om du skadas i en trafikolycka, uppsök vård så fort som möjligt. I brådskande fall kan du anlita vilken läkare eller vilket sjukhus som helst. Ge hos läkaren uppgifterna om trafikolyckan, så faktureras besöket direkt från försäkringsbolaget. Om du redan uppsökt läkare och betalat besöket själv, gör skadeanmälan på Mina sidor.


Ska du göra en skadeanmälan ? Läs även hur du gör en livskadeanmälan. Flexibla och skräddarsydda djurförsäkringar till hun katt, häst och smådjur. Jämför själv och räkna på pris för att hitta den djurförsäkring som passar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg