tisdag 4 oktober 2016

Em konståkning 2017 resultat

Katarina Henriksson, Svenska Konståkningsförbundets ordförande, blickar mot det nya året och skickar en julhälsning till konståkningssverige. Det franska paret Vanessa James och Morgan Cipres under uppvisningen av konståknings - EM. Kommenterar gör Cecilia Ingman tillsammans med experten Lotta Falkenbäck. SVT har även reportern Johannes Lindström på plats.


Hela mästerskapets schema, träningstider och löpande resultat finner ni här och här.

Följ även rapporteringen och resultaten hos Sportbladet. EM i konståkning – live. Sändningarna kommer gå på SVToch SVTsamt gå att streama på SVT Play. SVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.


Tävlingarna var de 107:e i ordningen och arrangerades av ISU. Det tävlades i fyra grenar – männens singelåkning, kvinnornas singelåkning, paråkning och isdans. Barn och unga sitter, halvligger eller står mer eller mindre stilla under större delen av sin vakna tid.

Det visar en undersökning från Folkhälsomyndigheten där skolelever har burit aktivitetsmätare. Resultaten visar ett tydligt samband mellan fysisk aktivitet, mindre stresskänslor och ett bättre mående. ISU arrangerade mästerskapen. Jag godkänner att Eurosport och övriga företag inom samma grupp kan komma att skicka nyheter och marknadsföring om dess produkter och tjänster. Hur gick det i dagens tävlingar?


Aktuell ställning efter korta programmet. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för. Här är en sammanställning av alla sändningar från mästerskapet.


Matilda Algotsson kom på 18:e plats med 5poäng. Selma Ihr, Solna Konståkning och Gabriel Folkesson, Trelleborgs KK tog guld i Junior-SM. Anita Östlund visade inga nerver under kortprogrammet – men i det fria programmet spökade de desto mer.


Inte mycket gick svenskans väg den här kvällen i Moskva och hon rasade i resultatlistan. De olika klasserna kommenteras av Cecilia Ingman och SVT:s expertkommentator Lotta Falkenbäck. I år är Sverige representerade av tre välmeriterade åkare, med chans på goda placeringar. TV4-Gruppen och C More sänder från tävlingens alla dagar med Katarina Hultling och Filip Stiller på plats att kommentera det europeiska startfältet. Här är konståkningsstjärnan som bländar alla konkurrenter.


Jevgenija Medvedeva, 17.

Nu är ryskan i Helsingfors för att försvara sitt VM-guld. Genom att klicka på ”Skapa mitt konto” godkänner du våra Användarvillkor inklusive vår Cookiepolicy. For more information about how we use your personal data.


I varje match finns det viktiga poäng att ta hem, där en seger ger laget tre poäng i tabellen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg