måndag 28 januari 2019

Skänka möbler stockholm

Möbler av hög kvalitet billigt. Det största urvalet av sittmöbler. Mer än 1olika färger. Lagar och butik i Motala. Alltid till bra priser!

Välkommen med din beställning! Hos Newport hittar du ett brett sortiment av exklusiva och tidlösa möbler. Shoppa online med gratis leverans i hela Sverige. Du kan skänka kläder och prylar i alla våra second hand-butiker. Hur din gåva gör nytta.


Gåvorna skickas sedan vidare till våra sociala verksamheter efter behov eller går till Remake textilproduktion. Vi kan i dagsläget bara ta emot möbler som är hela och kan användas igen. Vi tar gärna emot mindre möbler som stolar, pallar, små bord och hyllor men kan även ta emot finare bokhyllor, soffor, fåtöljer och soff- och matsalsbord i fint skick.

Tänk på att det du skänker måste vara helt, rent och i säljbart skick. För ytterligare information om tider och annan information kring insamling av möbler , välj ovan eller på butikssidan. Din gåva gör skillnad! Om du skänker bort en soffa, stol eller ett bord måste det ändå vara ett såpass skick så att någon kan ha användning utav det.


Trasiga möbler eller en soffa där stoppningen hänger ur kanske inte är det första man önskar mottaga. Det är ju bättre att människor skänker sakerna till oss än att det kastas på tippen. Vi är beroende av att folk ska vilja skänka , säger Magnus Lunden, enhetschef för second hand på Röda korset.


En handmålad möbelserie med ursprung från traditionellt svenskt hantverk. Rena linjer med fin balans mellan då och nu. Om att skänka möbler Om att skänka djur. Skänker bort en säng, Ikea Sultan 120x200.


Det är tack vare noggrann sortering och ansvarsfull hantering. Men det vore förstås inte möjligt utan er som skänker. Klicka på rubriken här intill så hittar du information om var du kan skänka till oss. Sidan uppgraderas för tillfälle.


Släng inget ring oss först!

Våra öppen tider är vardagar. Har du mycket att skänka (minst tre säckar eller fem kartonger) eller större föremål kan de även hämta gåvorna hemma hos dig. Ta ett kort på det du behöver slänga och skicka till oss så kommer vi till dig på bestämd tid.


Behöver du få bort gamla möbler ? Vi hjälper dig att hitta och jämföra tillgängliga lösningar för just ditt behov. Kanske är möblerna så fina att de går att återanvändas, kanske vill du att de skall återvinnas och slängas på en återvinningsanläggning. Stockholms Stadsmission Vad? Här visar vi endel av de möbler som vi har i butiken.


Ta gärna kontakt på mejlen för mer måttuppgifter eller bilder. Visning och budgivning på nätet timmar om dygnet. Vi erbjuder ett handplockat sortiment för hemmets alla rum och fyller kontinuerligt på med nya produkter och varumärken.


Ta del av det senaste från bland andra Hay, Fredericia Furniture och Vitra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg