torsdag 9 januari 2020

Tips sopot

Finns det nå bra restauranger, barer uteställen man inte får missa? Sen har vi bestämt att vi självklart ska gå på spa, är. Har du däremot en vecka på Polska Rivieran varför inte dela tiden mellan Gdansk och Sopot ? På Polska Rivieran finner du många sevärdheter så som vacker natur, spa, arkitektur, strand och bad.


Tips sopot

I denna miniguide delar jag med mig utav mina bästa tips på saker att göra i Sopot och Gdansk. Sevärdheter i Sopot : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Sopot , Polen på TripAdvisor. Sopot är den mest barnvänliga staden jag någonsin varit i. Det finns cyklar att hyra på varje hörn. Mer information om oss finns på huvudwebbplatsen Polen.


Sopot har ingen egen lokaltrafik utan den täcks av Gdynias och Gdansk linjer. I dag är gatan Monte Cassino centrum för nöje och shopping med barer, klubbar och butiker. Flera av hotellen har spaanläggningar.


Pendeltåget från Gdansk tar bara minuter. Yngst av de tre städerna. Guide Sopot Staden är den mittersta av det så kallade Trestadsområdet (Trojmiasto). De andra är Gdansk och Gdynia. Resa till Sopot Billigast och vackrast är i maj och september.


Juli och augusti är högsäsong med fullsatta hotell. Polens Riviera är en prisvärd pärla – guide till Gdansk, Sopot och Gdynia Styr semestern mot den polska kusten med långa vita stränder, god mat och öl och ett rikt nattliv. För den som vill ta det lilla lugna finns även spaanläggningar och fina golfbanor. Boka över 700hotell online.


Tips sopot

Upp till rabatt i Sopot. Sista minuten-erbjudanden. Sopot har en årligen återkommande sångfestival - Sopot Sångfestival som varje år har några världberömda gäster som tll exempel Whitney Houston, Lionel Richie eller Bryan Adams. Festivalen äger rum i Skogsoperan – en utomhusteater belägen i skogen som tycks vara en av Europas vackraste och akustiskt perfekta objekter.


I Sopots centrum, nere vid den berömda träpiren finns det en mängd restauranger – svårt att välja! Men vi hade fått tips om Nowy Swiat. Sopot , Polen: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Sopot och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Sopot – en riktig sommarstad som blommar upp under sommaren och lever ett stilla liv resten av året.


Bara en kvart från Gdansk med bil vore det synd att inte spendera tid i Sopot om du är i närheten. Här kommer våra tips på saker att göra i Sopot , från strandhäng, var ni hittar den bästa glassen till Sopots bästa after beach! SOPOT - bad och paradiskänsla Njut av ett myllrande folkliv och en skönt avslappnad stämning på caféer, dansställen och pubar längs gågatan Monte Cassino. Lägg dessutom till en lång vit sandstrand och ett paradis är ett faktum för alla som vill sola, bada surfa eller bara koppla av. Se och göra i Sopot Uteserveringar, strandliv och spa i Sopot.


Sommartid är gator, torg, stränder och uteserveringar fyllda av människor från hela Europa, men även under de lugnare delarna av året är staden levande. Här finns kasinot som får de flesta att tänka på Monte Carlo. Från Gdansk till Sopot och Gdynia med kollektivtrafik.


Från tågstationen “Dworzec Glowny” går det tåg med jämna mellanrum under hela dagen till Sopot och tillbaka till Gdansk. Resan till Sopot tar cirka minuter med tåg och till Gdynia tar det minuter. Det är samma tåg som går till Gdynia. I Sopot kan du koppla av på något av de spa-hotell som finns på orten, frossa i god mat och dryck eller beundra de vackra omgivningarna.


På Sopots nöjesgata Monte Cassino ligger restauranger, kaféer och barer med hög designfaktor tätt och publiken går inte hem förrän solen gått upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg