fredag 21 februari 2020

Usb c kabel clas ohlson

Usb c kabel clas ohlson

Allt du behöver när något skall kopplas. Bra priser, snabb leverans. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Usb c kabel clas ohlson

Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt. Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. På Clas Ohlson online hittar du allt för hemmafixaren.


Mbps och laddström på upp till A. Tack vare möjligheten till hög laddström fungerar kabeln med enheter som stöder snabbladdning. Välkommen att botanisera bland alla våra sladdar och andra tillbehör för bästa möjliga ljud hemma hos dig. Urval av de bästa Usb - kabel från Clas Ohlson till de bästa priserna. Spara pengar genom att se över de bästa erbjudandena från Clas Ohlson hos Bonial.


Usb c kabel clas ohlson

Passar de flesta moderna mobiltelefoner, headset m. För synkning och laddning av mobiltelefon och dator. Typ A till micro B (hane till hane). Ställer automatiskt om till rätt spänning vid anslutning. USB C till USB A- kabel ! Ladd- och datakabel för anslutning av telefon till dator.


Bra att ha en extra i reserv eller att ersätta originalkabeln med. Lägg till i shoppinglistan. Ger enkel anslutning av extra bildskärm, projektor, TV etc.


Kan leverera upp till W. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Idealisk för laddning av usb - c -enheter och stöder även usb för synkning och dataöverföring mellan usb - c -enheter. Kablar på meter passar bra till vardagsbruk och de ännu.


Vit 3M Belkin idag och få leverans redan imorgon. Vi har snabba leveranser och ett stort sortiment IT -produkter för företag. Klicka här för att läsa mer! Stort utbud och bra priser.


Köp online med fri frakt över 500kr och 1-dagars leveransti eller boka och hämta i butik samma dag. Upp till 4Mbps filöverföringshastighet. Pro Kabel med böjskydd Svart m. Stöd för upplösningar upp till Ultra HD 4K vid Hz. Kompatibel med HDCP 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg