tisdag 25 februari 2020

Usb laddare clas ohlson

Fri frakt och öppet köp i dagar! Uppdateras varje fredag. Stort utbud av laddare. Snabb leverans och Fri Frakt Vid Köp Över 3kr.


Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Besök MediaMarkt idag! USB - laddare med två portar för laddning av produkter som laddas eller drivs via USB , t. Praktiskt grenuttag med inbyggd USB - laddare. Spar plats med ett grenuttag med inbyggda laddare för USB -enheter. Du kanske även är intresserad av.


USB-laddare Clas Ohlson Beskrivning av USB-laddare Clas Ohlson. Strömadaptern kan ladda upp till två USB -enheter samtidigt. Perfekt hemma och på resan. Kapacitet A med A per port. Mobilladdare – ny laddare till mobilen hittar du hos oss.


Usb laddare clas ohlson

Från att det tidigare fanns massor av laddkontakter till mobiler, är det numera ett fåtal som tillverkarna har enats runt. På Clas Ohlson online hittar du allt för hemmafixaren. Smartlines lilla usb - laddare är ett givet tillbehör för mobiltelefonen. Ladd- och datakabel för anslutning av telefon till dator.


Bra att ha en extra i reserv eller att ersätta originalkabeln med. Har även stöd för alla mobiltelefoner med Quick Charge 2. Levereras med Micro- USB -kabel, längd m. Passar Samsung Galaxy Tab och 2. Laddare och synkkabel i ett. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Usb laddare clas ohlson

Placeras i ett vägguttag, 100–2V AC. För utrustning som mobiltelefoner, surfplattor eller liknande. Vid laddning av enhet: max A, enheter: max A vardera, enheter: max A vardera och enheter A vardera. Köp Usb Laddare och andra tillbehör billigt och snabbt hos Teknikdelar. Beställ USB - Laddare Micro- USB 230V Clas Ohlson idag och få leverans redan imorgon.


Beställ 230V USB - Laddare Lightning Clas Ohlson idag och få leverans redan imorgon. En laddare på var plats! Det finns få saker som är så irriterande som att glömma laddaren hemma. En i bilen, en hemma, en i väskan och kanske en i sommarstugan.


Därför är det bra att ha flera. Vi har mobilladdare för bilen, väggladdare för kontoret och hemmet, powerbanks, laddstationer och trådlösa laddare. Du hittar laddare och kablar för micro- USB , lightning och USB -C med olika färg, kabelläng strömstyrka med mera. Hitta rätt kabel, laddare eller adapter till din mobil.


Vi har lösningarna för laddning, anslutning och överföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg