fredag 14 februari 2020

Tips på videos man kan göra

Om du inte spelar datorspel utan filmar dig själv, och kanske kompisar, när du eller ni gör något, tänk på att att försöka vara originell. Gör något annorlunda, som sticker ut. Satsa på att hålla hyfsat bra kvalitet på video och ljud. Det löser du enklast genom att skaffa en bra videokamera som klarar högupplöst video och har.


Vill du kunna göra perfekt sotade ögon eller bli mästare på contouring?

Välj en grej, titta på några olika videos och öva, öva, öva. Plocka blommor – och ge bort. Om du har tråkigt och noll pengar men ändå är bjuden på någon. Med enkla medel kan du spara energi och minska dina koldioxidutsläpp.


Vi kan alla hjälpas åt att hejda klimatförändringarna! Läs här vad WWF gör i klimatfrågan. Nedan finns tips vad du kan göra. Byt alla lampor till effektiva och bra LED-lampor.

Vad gör man en ledig dag när precis alla vänner är upptagna med annat? FRIDA ger dig tips på vad du kan göra för att få tiden att gå. Ta kontakt med någon du inte pratat med på länge Har du inget att göra , men alla dina närmsta vänner är superbusy? Hör av dig till någon annan!


Tittarna kan använda på totalt olika språk (vilket omfattar av alla som använder internet). Med Go-appen, som är tillgänglig i 1länder, kan användarna ladda ne titta på och dela videor även om de har begränsad datavolym eller en långsam uppkoppling. Kan man göra både hemma hos någon eller på café (i större städer finns det ofta till och med caféer som är inriktade på just sällskapsspel och man kan låna där).


Beroende på vilket slags spel ni spelar kan ni få en riktigt kul och skrattig dejt eller chans att lära känna varandra bättre. Extra mysfaktor om det regnar ute! Gör en outfit till varje häst du har. För extra känsla kan du sjunga jag går och fiskar- låten.


Kommer inte ihåg vad låten egentligen heter men jag tror att man kan söka på jag går och fiskar på. Man har träffat en person genom en kompis, på jobbet eller i en bar som man tycker om och man säger att man ska ”hitta på något”. Vad är det här något man ska göra då som inte är för klyschigt och som den andra personen faktiskt kan tycka är ett bra förslag. Kom ihåg: Ingen kan göra allt men alla kan göra något – och det är lättare än man tror. Här får du några tips på hur enkelt kan du göra en insats för miljön.


Målet är att kampanjen ska nå två miljarder människor världen över och halva Sveriges befolkning.

Var dock förberedd på att bråk kan uppstå. Sätt på dig fiskarkläder och gå och fiska. Men som du kanske redan vet – det är konflikter som driver en berättelse framåt. Locka fram snorungen inom dig Gör som jänkarna och häng upp en strumpa och be din flickvän, pojkvän eller mamma att fylla den med godis och en present.


Tips på centreringsövningar man kan göra när man skrittar fram eller som här i stillastående, börja och sluta med den svåra sidan. Plus en liten tutorial på vad du kan göra om du har tråkigt på ett flyg! Glöm inte att ni kan rösta på. Det låter ännu tråkigare, men kan vara ganska skönt.


Om du ändå inte har något att göra kan du lika gärna passa på att städa. Bland annat kan du lyssna på FRIDA-podden. Det finns massa bra podcasts du kan lyssna på ! Fler poddtips finns även här.


Här kan man vandra runt på parkens olika stråk bland vackra blommor och växter. Miljön är väldigt rogivande och på flera ställen finns det platser att slå sig ner på för att bara ta det lugnt en stund. Uppskattade du tipsen om vad som finns att göra i Manchester? Trött på att surfa videon på , eller googla ditt eget namn?


Här följer våra bästa tips på roliga saker att göra på det stora, härliga internet när du har så tråkigt att dina hjärnceller dör. är bara för amatörer. Det här kan du ta till när du har riktigt, riktigt tråkigt. Här är klassiska tips att göra på Mallorca i Spanien.


Måsten som alla inbitna ­Mallis-älskare bör känna till - som Palma, Soller, Valldemossa och Deià. När jag var i Milano passade jag på att besöka en av dem, Lake Como.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg