tisdag 27 februari 2018

Upphängningskrok

Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta. Köpinformation, leverans och returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt. Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp.


Skruv och plugg säljs separat. Kroken klickas enkelt i batterifacket i de flesta Ryobis 18V bärbara handverktyg och ger en bekväm metod för lagring och transport.

Praktiska krokar för upphängning och förvaring av stege på vägg. Plats för två enkelstegar eller en 2-delad utskjutsstege. Krokarna har ett mm hål som. ABKATI eftersträvar alltid att ge våra kunder bästa tänkbara service och support tillsammans med snabba leveranser och hög leveranssäkerhet.


Fri frakt över 2kr! Praktisk krock lämplig för att hänga upp till exempel hönät eller saltstenar. Kanterna är avrundade för att minska risken för skador. Kan fästas på boxgaller som har en diameter mm - mm.


Tillverkad av aluminium.

Handtag, knoppar och krokar till beslag och upphängning. Titta in till oss när du letar efter nya beslag till köket. Vi har handtag och knoppar till lådor och skåp. Upphängningskrok NYHET Upphängningskrok. Kroken kan även användas för upphängning av olika fodersystem.


Meddela mig när produkten finns i lager: Ja, meddela mig. Delbetalning Prisgaranti. Harald Nyborg - Fyndmarknaden. Max belastning: kg. KROK FÖR GIPSVÄGG,VIT 10-P.


Vit Lägg till i inköpslistan. CM Kraftig vacuumkrok som klara vikter upp till kg - perfekt på fordonsväggar, i badrum, kök m. Detta upphängningsbeslag gör det lätt att hänga upp stolen på bordskanten vilket underlättar städarbetet. Beslaget monteras under stolsitsen och krokarna fälls automatisk in under sitsen då de inte används. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Med de enkelt förflyttningsbara krokarna kan ni hänga. Gerdmans har allt för kontor, lager och industri.

Ditt förnamn Ditt efternamn Din e-postadress Mottagarens e-postadress Meddelande Skicka en kopia till mig. Kan fällas upp på väggen så den inte tar någon plats, utan cykel. Rejäl redskapshållare för garaget eller förrådet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg