torsdag 15 februari 2018

Amazon prime sverige pris

Amazon Prime finns numera i över 2länder och har även lanserats i Sverige. Du kan vart som helst i världen direkt ansluta dig till. All customers get FREE Shipping on orders over $25. Free Shipping by Amazon. I nuläget är de plattformar där 4k stöds Xbox One S, Amazon Fire TV Rokus plattformar samt smart-tv från Samsung, Sony, LG eller Vizio.


En tjänst som till stor del består av material utan svensk text är av naturen inte den bästa för barnfamiljen.

Inte nu längre när Amazom Prime får en bredare lansering, och även blir tillgängligt i Sverige. Priset är euro i månaden, drygt kronor, men de första sex månaderna kostar euro (kronor) i månaden. Så visst, med ett ordinarie pris på under svenska kronor i månaden placerar sig Prime Video betydligt lägre än övriga streamingtjänster på marknaden, men Amazon måste bättra på sitt erbjudande rejält för att konkurrenter som Netflix ska börja förlora någon nattsömn. Amazon meddelar idag att streamingtjänsten Prime Video är nu tillgänglig globalt, vilket betyder att du kan titta på The Grand Tour och andra Amazon -serier utan att använda illegala medel.


Kul med fler aktörer som etablerar sig i Sverige. Amazon kanske inte har mycket att erbjuda oss här ännu men även Netflix var mycket, mycket sämre när de drog igång i Sverige än de är nu. Kommer att köra Prime Video tills jag tittat färdigt på framförallt deras egna serier. Har du svårt att välja rätt streamingtjänst för film och tv?


Testfakta har testat de fem största leverantörerna och jämfört bildkvalitet, utbud.

Amazon köper dock även in serier, ungefär som till exempel Viaplay och HBO Nordic gör här hemma i Sverige. Medan många väntar på att Amazon ska göra ett inträde i Sverige så kanske de smyger på oss via Amazon. Vi gissar dock att svenskarna inte är den femte största besöksgruppen till sajten. Intressant är även att lanseringen av andra språk, utöver engelska, på Amazon. Amazon erbjuder en veckas gratis medlemskap och sedan de första sex månaderna för euro per måna motsvarande cirka kronor.


Därefter kommer det kosta euro per måna vilket innebär en kostnad på cirka kronor. Amazons affärsidé verkar utifrån väldigt enkel: sälj allt som går att sälja. Allt från toalettpapper och bondkakor till hårddiskar och plasma-TV:s går att köpa med ett klick, och därefter väntar en snabb leverans direkt till kundens ytterdörr.


Men den saken kommer det möjligen att bli ändring på inom kort, för nu gör Amazon det möjligt att köpa den lillla varianten Fire TV Stick i 1länder, däribland Sverige. Priset ligger på 4dollar, vilket innebär att den kommer att kosta cirka 4kronor. Jämför priser och läs recensioner på Läsplattor. Välkommen till PriceRunner! Men mest känt är Amazon för sin e-handel som ännu inte finns i Sverige.


Det har i flera år spekulerats om och när Amazon ska lansera en svensk version. Och nu verkar bolaget ha tagit ett steg mot den svenska marknaden. Amazon har i det tysta köpt köpt domänen Amazon.


Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Enjoy exclusive Amazon Originals as well as popular movies and TV shows. Watch anytime, anywhere.

Start your free trial.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg