torsdag 12 mars 2020

Trådlösa hörlurar

Stort utbud av trådlösa hörlurar. Få hjälp i butiken eller kundtjänsten med en av våra 7HiFi passionerade medarbetare. Lyssna, spela, skriv ut, surfa och ring. Allt du behöver hittar du hos Clas Ohlson. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


Hos Elgiganten hittar du ett stort utbud av hörlurar till låga priser. Trådlösa , brusreducerande, in-ear, on-ear, over-ear, för sport - hitta det du behöver i. Vi testar många modeller. Här hittar du våra senaste tester av blutooth- hörlurar , in-ear och on-ear.


Då är trådlösa hörlurar lösningen! Undvik sladdtrassel och anslut hörlurarna trådlöst med Bluetooth till mobilen. Att ha ett par bra bluetooth- hörlurar kan vara en fröjd. Det finns både modeller som har en imponerande batteritid och de som inte blir förstörda av att utsättas för svett och annan fukt. Perfekt när du behöver maximal rörelsefrihet, t. Hörlurarna ansluts istället via Bluetooth.


Trådlösa hörlurar

Sladdlösa hörlurar finns i flera modeller, allt från in ear till on ear och over ear. Vill du få ytterligare tips ger vi dig här lite råd kring några bra saker att tänka på när du ska köpa trådlösa hörlurar. Inte minst på ett par hörlurar. Beställ fraktfritt online eller besök din närmaste Lagershop för att köpa din nya hörlurar. Med ett par trådlösa hörlurar blir du extra flexibel – du har har händerna fria och ingen sladd att hålla reda på, och beroende på lurarnas räckvidd kan du gå ifrån din enhet.


Oavsett om du föredrar over- eller in ear-modeller så går det att hitta en trådlös variant. Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag!


Trådlösa hörlurar

Välkommen till Gear4music! Trådlösa hörlurar har funnits länge, men i takt med att hörlursuttagen på våra mobiltelefoner försvinner har de verkligen fått ett uppsving. Men hur kopplar du in dina nya trådlösa hörlurar till mobilen?


Det är inte alltid roligt med kablar. De trådlösa varianterna har lite bättre batteritid till skillnad från de helt trådlösa hörlurarna , men de ger dig lite mindre frihet på grund av kabeln i nacken som kan vara distraherande. Välj din favorit bland vårt utbud av on-ear hörlurar. Se våra bästa slutna hörlurar med hög ljudprestanda och trådlösa hörlurar som styrs med Bluetooth.


Trådlösa hörlurar

Med vår stilfulla, minimalistiska design har vi skapat en samling trådlösa hörlurar som passar perfekt för din livsstil. Vi har flera kända varumärken. Oavsett vad du har på gång, ger Sudios hörlurar dig friheten att drömma dig bort. Fokusera eller slappna av. In-ear, on-ear eller over-ear.


Dina hörlurar är en del av din vardag oavsett om du pendlar med podcast eller vill ha ett smart headset som funkar för både musik och samtal. Magin ligger i släkten. AirPods ger dig smidigt, bekvämt ljud hela dagen när du är på språng.


Med AirPods Pro får du aktiv brusreducering i in-ear- hörlurar med flexibel passform.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg