tisdag 30 juni 2020

Ullkläder vuxna

Kläder av merinoull kan användas året runt. Ull är temperaturreglerande och håller huden torr. Att använda ullkläder i fuktig väderlek är en riktig hit.


I vårt sortiment har vi flera olika ullkvalitéer och tjocklekar. Ribb som är tunn och smidig. Interlock som är något kraftigare mer formfast.

Ullkläder för alla väder! Beställ när det passar dig! Webshopen är alltid öppen! Vi skickar alla vardagar! Gör din beställning före kl.


Här hittar du kläder i. Våra ullkläder är mjuka och behagliga eftersom vi är noga med att sortera ut den finaste ullen till dessa. Ullcentrum har dokumenterat gamla traditionella öländska mönster. Vær bland de första som får veta allt roligt som händer här hos oss!

Dessutom får du också en massa härlig inspirasjon til din inkorg. Det känns underbart att jag kan erbjuda mina kunder sköna, varma och lättburna ullkläder , som dessutom är ekologiska. På så sätt får vi alla ren ull i påsen. Boka en klädvisning, besök en marknad där jag finns eller beställ ullkläder via mail eller telefon.


Jag tror inte att du kommer att ångra dig! Bra miljövänlig baskläder till rimliga priser är vårt motto. Färgglada ullsulor av filtad ull för barn och vuxna. I Norge är de tydligen hur stora som helst, men i Sverige så är de inte lika vanliga. De säljs i alla fall i några olika webshoppar som jag listar här under för den som är intresserad.


Ull är ett fantastiskt material som värmer på ett naturligt sätt. ULLKLÄDER TILL HERR Mjuka, snygga ullkläder i 1 merinoull. Hos oss finner du allt som behövs för ett plastbantat och giftfritt liv med små barn. Ekologiska filtar och snuttefiltar från Yode. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.


If you continue we assume that you consent to our use of cookies. Mjuka och snygga ullkläder i 1 merinoull. Ullvantar och Ullmössor i finaste merinoull. Mössor och vantar kan maskintvättas.


Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ett faktum man inte kan blunda för är ullens naturliga skönhet. Känslan i ullkläder är svår att efterlikna i något syntetmaterial skapat av människan. Ivanhoe of Sweden filtar eller tovar många sina ullvävar efter dom stickats i stora stickmaskiner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg